Följ Colliers International

Är du vår blivande kollega? Nu söker vi en Grafisk Designer till vårt marknadsteam.

Nyhet   •   Feb 10, 2017 17:37 CET

Har du ett genuint intresse för design, marknadskommunikation och affärer? Är du driven, initiativtagande och trivs i rollen som projektledare? Då kan du vara vår blivande kollega!

Som Grafisk Designer ingår du i marknadsavdelningen och kommer att jobba parallellt med ett team på totalt 4 personer. Du ansvarar för att producera försäljningsmaterial för våra affärsområden, vilket kan vara allt från broschyrer och foldrar till annonser och eventmaterial. Vid framtagning av material krävs kontinuerliga avstämningar med våra olika avdelningar, så det är viktigt att vara serviceminded och prestigelös. Dessutom har du projektledaransvar när det gäller marknadsföring för kommersiella fastigheter. Du är som projektledare en nyckelperson och har ansvar för att koordinera medarbetare och leverantörer i ditt projektteam för att producera försäljningsmaterial. Utmaningen här är att göra teknisk och finansiell information så tydlig och säljande som möjligt. 

Låter det här som ett jobb som skulle passa dig?

Gå in på vår hemsida och ansök redan nu, då urval och intervjuer sker löpande.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.