Följ Colliers International

Analytiker till affärsområdet Transaktion

Nyhet   •   Apr 02, 2015 10:45 CEST

Inom affärsområdet Transaktion är vi i dag 11 medarbetare som arbetar med att initiera, projektleda och genomföra fastighetsförsäljningar på uppdrag av fastighetsägare och investerare. Vi vill nu förstärka gruppen med en analytiker.

Arbetsuppgifter: Arbetet sker i team och som analytiker har du ansvaret för att samla in, strukturera samt kritiskt granska fakta om de aktuella fastigheterna. Du kommer även att analysera samt värdera fastigheter och fastighetsbestånd för att sedan sammanställa fakta i olika presentationer, ofta i samarbete med vår interna marknadsavdelning. Du kommer främst att arbeta internt med Colliers affärsområden men även externt med kundkontakter. Tjänsten kräver en person med samarbetsförmåga och känsla för service. Colliers har ett öppet arbetsklimat med entreprenörskap som kärnvärde så vi förutsätter att du är en doer.

Bakgrund och egenskaper: Du har relevant högskoleutbildning och kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska. Personliga egenskaper vi värderar är analytisk förmåga, sinne för noggrannhet samt att du är ambitiös och driven. Arbetet innebär perioder av hög arbetsbelastning, varför stresstålighet är en fördel.

Du bör ha mycket god datorvana, främst i Officepaketet med tyngdpunkt på Excel och PowerPoint.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde omgående. Placering i Stockholm eller Göteborg.

Vi tror att du:

  • är en lagspelare som gillar att samarbeta med olika människor
  • är initiativrik och engagerad
  • tycker om utmaningar
  • är ödmjuk, lyhörd och noggrann

Ansökan 

robert.treutiger@colliers.com

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta affärsområdeschef
Robert Treutiger, 073-807 31 32.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.