Följ Colliers International

Colliers finalister i EMEA awards

Nyhet   •   Jun 15, 2011 16:26 CEST

Colliers affärsområde Hyresrättsombildningar har blivit finalister i kategorin Team innovation i tävlingen Colliers International EMEA awards. Detta är en intern tävling inom Colliers EMEA som består av 117 kontor i 36 länder. Alla Colliesanställda får nominera kollegor eller affärsområden inom 10 olika kategorier varav Team innovation var en.

Colliers Hyresrättsombildningar är ett relativt nystartat affärsområde på Colliers International men är redan etablerade och framgångsrika på den svenska marknaden. Colliers jobbar med ombildningar på större orter i hela Sverige. Vi hanterar hela ombildningsprocessen från första mötet till slutförd affär och har goda förutsättningar att lyckas då vi har stor erfarenhet av ombildningar och rekonstruktioner av bostadsrättsföreningar. Vårt unika värderingsverktyg garanterar bästa pris för fastigheten. Colliers Hyresrättsombildning arbetar aktivt och drivande och alltid med stor respekt gentemot hyresgästerna. 

Colliers hyresrättsombildningar ingår i affärsområdet Transaktion och består av Urban Blücher och Charlotte Högberg.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.