Följ Colliers International

Colliers söker analytiker till affärsområdet Transaktion med placering i Stockholm eller Göteborg

Nyhet   •   Aug 15, 2013 13:25 CEST

Colliers söker nu ytterligare en analytiker till affärsområdet Transaktion med placering i Stockholm eller Göteborg.

Inom affärsområdet Transaktion är vi i dag 12 medarbetare som arbetar med att initiera, projektleda och genomföra fastighetsförsäljningar på uppdrag av fastighetsägare och investerare. Vi vill nu förstärka gruppen med ytterligare en analytiker.

Arbetsbeskrivning

Arbetsuppgifter: Arbetet sker i team och som analytiker har du ansvaret för att samla in, strukturera samt kritiskt granska fakta om de aktuella fastigheterna. Du kommer även att analysera samt värdera fastigheter och fastighetsbestånd för att sedan sammanställa fakta i olika presentationer, ofta i samarbete med vår interna marknadsavdelning. Du kommer främst att arbeta internt med Colliers affärsområden men även externa med kundkontakter. Tjänsten kräver en person med samarbetsförmåga och känsla för service. Colliers har ett öppet arbetsklimat med entreprenörsskap som kärnvärde så vi förutsätter att du är en doer. 

Bakgrund och egenskaper: Du har relevant högskoleutbildning och kan uttrycka dig väl i tal och skrift, på både svenska och engelska. Personliga egenskaper vi värderar är analytisk förmåga, sinne för noggrannhet samt att du är ambitiös och driven. Arbetet innebär perioder av hög arbetsbelastning, varför stresstålighet är en fördel.

Du bör ha mycket god datorvana, främst i Officepaketet med tyngdpunkt på Excel och PowerPoint. Tillsammans med vår interna marknadsavdelning görs en del av materialet i Adobes program som InDesign. 

Tjänsten är en 6 månaders projektanställning med möjlig förlängning och tillträde omgående. Placering i Stockholm eller Göteborg.

Vi tror att du:

  • är en lagspelare som gillar att samarbeta med olika människor
  • är initiativrik och engagerad
  • tycker om utmaningar
  • är ödmjuk, lyhörd och noggrann

Ansökan

Maila personligt brev och CV senaste den 9/9 till: jobb@colliers.com

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta affärsområdeschef Robert Treutiger, 073-807 31 32.


Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.