Följ Colliers International AB

Colliers analys över ombildningsmarknaden i Växjö, Kalmar och Helsingborg

Pressmeddelande   •   Apr 02, 2012 12:15 CEST

Colliers fortsätter sina analyser om ombildningsmarknaden i svenska städer och har nu kommit ut med tre nya rapporter för Växjö, Helsingborg och Kalmar. Rapporterna är unika i sitt slag och baseras på de ombildningar som gjorts i respektive stad under de senaste åren.
I Växjö ser vi att de som under analysperioden sålt sin nybildade bostädsrätt har i genomsnitt sålt för 65% över betald insats.

I Kalmar ser vi att de som under analysperioden sålt sin nybildade bostädsrätt har i genomsnitt sålt för 66% över betald insats.

I Helsingborg ser vi att de som under analysperioden sålt sin nybildade bostädsrätt har i genomsnitt sålt för 51% över betald insats.


Colliers har en grupp som arbetar dedikerat med ombildningar från hyresrätt till bostadsrätt. Vi hanterar hela ombildningsprocessen från första mötet till slutförd affär och har goda förutsättningar att lyckas då vi har stor erfarenhet av ombildningar och rekonstruktioner av bostadsrättsföreningar. Colliers unika värderingsverktyg garanterar bästa pris för fastigheten.
Våra ombildningsrapporter för Växjö, Helsingborg och Kalmar finns att ladda ner på
www.colliers.se.

Colliers är ett av världens största företag inom fastighetsrådgivning med 512 kontor i 61 länder. I Sverige finns vi i Stockholm, Göteborg och Malmö. 

Vi ökar lönsamheten för investerare, fastighetsägare och hyresgäster inom kommersiella fastigheter. Våra marknader är Kontor, Industri & Logistik, Handel samt Bostäder.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Agree With Privacy Policy