Följ Colliers International

Colliers bistår Wallenstam i uthyrning på Avenyn

Pressmeddelande   •   Okt 06, 2017 08:01 CEST

Colliers har hyrt ut 720 kvm i Wallenstams anrika fastighet på Kungsportsavenyn 1 i Göteborg.

La Venue Festvåning är hyresgästen som tillträder en exklusiv fest- och restauranglokal på fastighetens första våningsplan. Kontakten inleddes under hösten 2016 och nu planerar La Venue att öppna sin verksamhet i början av 2018.

La Venue är ett litet familjeägt företag som med ett par decenniers erfarenhet i event & restaurangbranschen format ett koncept där passionerat hantverk möter känsla, personlighet och kvalitet. I La Venues tio salar och salonger kan upp till trehundra personer förnöja sig under kungliga valv och praktfull utsmyckning. 

Linnea Settergren på Colliers Uthyrning säger: "Samarbetet med Wallenstam har varit mycket bra. Det har varit en lång process och jag är glad att båda parterna är nöjda. Lokalen är vacker och passar för La Venue, jag ser nu fram emot att få se slutresultatet"

Om Colliers International Sverige

Colliers International är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda. Vårt svenska team består av 40 experter som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare, byggherrar och hyresgäster. Genom vår goda expertis och höga servicenivå skapar vi effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare.

Colliers experter erbjuder kvalificerad kunskap inom Transaktionsrådgivning, Uthyrning, Corporate Solutions samt Förvaltning. Tack vare vår starka utveckling på marknaden har vi nu även nöjet att kunna erbjuda våra kunder försäljning av nyproduktion-bostäder.

Med kontor i Stockholm och Göteborg samt ett starkt skandinaviskt samarbete ser vi till att våra kunder får professionell rådgivning inom alla delar av fastighetsmarknaden. Den starka globala organisationen stöder Colliers International i Sverige, som är en privatägd fastighetsrådgivare. 

För de senaste nyheterna från Colliers International Sverige, besök colliers.se eller följ oss på LinkedIn, Facebook och Instagram.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Om Colliers International Group

Colliers International Group Inc. (NASDAQ and TSX: CIGI) är globala ledare inom kommersiella fastighetstjänster med mer än 16 000 anställda i 66 länder. Med en företagsam kultur tillhandahåller Colliers anställda ett komplett utbud av tjänster till hyresgäster, ägare och investerare världen över. Tjänsterna är strategisk sälj- och köprådgivning, uthyrning, globala verksamhetslösningar, fastighets- och tillgångsförvaltning, arbetsplatslösningar, hotellförsäljning- och rådgivning, rådgivning- och värderingstjänster, marknadsanpassad research och insiktsfulla konsulttjänster.

För de senaste nyheterna från Colliers, besök Colliers.com eller följ oss på Twitter: @Colliers och LinkedIn.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.