Följ Colliers International

​Colliers blir fler inom Uthyrning

Pressmeddelande   •   Mar 12, 2017 21:13 CET

Colliers International har anställt Mikael Fornaeus som Junior Uthyrare. Mikael kommer senast från Akademiska hus där han arbetat som Affärscontroller. Uthyrningsgruppen har nu fem anställda som dedikerat jobbar med uthyrning och projektuppdrag för kontor, lager och kombilokaler. 

Under 2016 gjorde Colliers ca. 65 avslut och hyrde ut närmare 45 000 m² vilket var resultatet av ett händelserikt år.

Några av Colliers senast avslutade affärer

Padel Center har flyttat in i en ny lokal hos fastighetsägaren KAB Fastigheter AB. Lokalen ligger på Marieholmsgatan i Göteborg och är 2900 m2.

Holmens Tvätt flyttade till nya lokaler på Alelyckan i Göteborg. Lokalen är på 525 m2 och ägs av EMK Fastigheter.

Picadeli har flyttat in på Köpmansgatan i Nordstan. Lokalen är på 72 m2 och ägs av Hufvudstaden.

Telenor flyttade in i 950 m2 hos Husvärden i Krokslätts fabriker.

Rozana Yevno, Uthyrningsansvarig på Colliers säger:-” För att ytterligare bemöta kundernas höga efterfrågan på våra tjänster har vi anställt Mikael Forneus. Han är ett välkommet tillskott till teamet i Göteborg och kommer att komplettera vårt befintliga team med sin kompetens inom bland annat fastighetsvärdering och intäktsanalys."

Om Colliers International Group

Colliers International Group Inc. (NASDAQ and TSX: CIGI) är globala ledare inom kommersiella fastighetstjänster med mer än 16 000 anställda i 66 länder. Med en företagsam kultur tillhandahåller Colliers anställda ett komplett utbud av tjänster till hyresgäster, ägare och investerare världen över. Tjänsterna är strategisk sälj- och köprådgivning, uthyrning, globala verksamhetslösningar, fastighets- och tillgångsförvaltning, arbetsplatslösningar, hotellförsäljning- och rådgivning, rådgivning- och värderingstjänster, marknadsanpassad research och insiktsfulla konsulttjänster.

För de senaste nyheterna från Colliers, besök Colliers.com eller följ oss på Twitter: @Colliers och LinkedIn.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Den starka globala organisationen stöder Colliers International i Sverige, som är en privatägd fastighetsrådgivare med specialisering inom uthyrning, förvaltning, och försäljning av kommersiella fastigheter och lokaler. Med kontor i Stockholm och Göteborg samt ett starkt skandinaviskt samarbete ser vi till att våra kunder får professionell rådgivning inom alla delar av den kommersiella fastighetsmarknaden.  

För de senaste nyheterna från Colliers International Sverige, besök colliers.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.