Följ Colliers International

Colliers får prestigefyllt Tenant Rep-uppdrag av BMW Group

Pressmeddelande   •   Maj 11, 2011 11:03 CEST

Colliers International har fått i uppdrag av BMW Group att omlokalisera det svenska huvudkontoret och BMW Group Financial Services, båda för närvarande belägna i Solna. Det som efterfrågas är ca 3 000 kvm moderna, effektiva kontor längs E4:an i Solna med omnejd. Inflyttning är satt till omkring årsskiftet. Föga förvånande är en viktig parameter för blivande etablering goda parkeringsmöjligheter; ett stort antal garageplatser och även parkeringsplatser utomhus krävs.

BMW Group anlitar sedan tidigare Colliers i Tyskland och Colliers var därför ett naturligt val även när företaget nu söker nya lokaler i Sverige. 

Thomas Jalde, Tenant Rep på Colliers International säger:

-” Vi är mycket glada att få förtroendet att arbeta för detta prestigeföretag. Uppdraget vanns i konkurrens med flera andra. BMW Group ser vårt internationella nätverk i kombination med vår lokala kännedom som ett vinnande koncept. Här drar vi nytta av vår breda närvaro och kan erbjuda kunden hjälp där denne behöver den”.

För mer information, kontakta:Thomas Jalde, ProjektledareTenant RepresentationTel: +46 8 402 36 96E-mail: thomas.jalde@colliers.sewww.colliers.se

Colliers är ett av världens största företag inom fastighetsrådgivning med 480 kontor i 61 länder. I Sverige finns vi i Stockholm, Göteborg och Malmö. 

Vi ökar lönsamheten för investerare, fastighetsägare och hyresgäster inom kommersiella fastigheter. Våra marknader är Kontor, Industri & Logistik, Handel samt Bostäder.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.