Följ Colliers International

Colliers får uthyrningsuppdrag av DHL

Pressmeddelande   •   Sep 29, 2015 15:00 CEST

Colliers International har fått i uppdrag av DHL Excel Supply Chain att förmedla lagerytor i DHL´s kommande lagerbyggnation i Mälardalen, Eskilstuna logistikpark. Lagerytorna som kommer att finnas till uthyrning är 10 000 - 25 000 m².

Hela fastigheten kommer att bli ca 55 000 m² och kommer att erbjuda spårhall för transport via järnväg samt närhet till Eskilstuna flygplats. Marken är förberedd och klar för byggnation, vilket gör att det blir en snabb process från kontrakt till inflyttning i en ny, modern och effektiv lagerbyggnad.

Christoffer Bladh Nord, Projektledare på Colliers säger: - "Det finns stora möjligheter att bli kund åt DHL genom en 3PL lösning eller att bli hyresgäst och ta del av allt som detta lager kommer att kunna erbjuda. Det finns dessutom en infrastruktur för logistik i området som är attraktiv för många aktörer.”

OM COLLIERS INTERNATIONAL

Colliers International Group Inc. (Nasdaq:CIGI) (TSX:CIG) är globala ledare inom kommersiella fastighetstjänster med mer än 16 300 anställda på 502 kontor i 67 länder. Med ett komplett utbud av tjänster till hyresgäster, ägare och investerare världen över levererar vi globala verksamhetslösningar, mäklarverksamhet, fastighets- och tillgångsförvaltning,  hotellförsäljning- och rådgivning, rådgivning- och värderingstjänster, realkreditfinansiering och insiktsfulla analyser.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Den starka globala organisationen stöder Colliers International i Sverige, som är en privatägd fastighetsrådgivare med specialisering inom uthyrning, förvaltning, och försäljning av kommersiella fastigheter och lokaler. Med kontor i Stockholm och Göteborg samt ett starkt skandinaviskt samarbete ser vi till att våra kunder får professionell rådgivning inom alla delar av den kommersiella fastighetsmarknaden.  

För de senaste nyheterna från Colliers International Sverige, besök colliers.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.