Följ Colliers International

Colliers flyttar till nytt kontor i Stockholm

Pressmeddelande   •   Jul 06, 2015 17:02 CEST

Colliers flyttar sitt Stockholmskontor till Linnégatan 2 vid Humlegården. Man lämnar sina nuvarande lokaler på Ringvägen 100 och flyttar in på Linnégatan i början av augusti. De nya lokalerna anpassas under sommaren och erbjuder större kontorsyta samt ett mer strategiskt läge i Stockholm. Fastighetsägare är Humlegården Fastigheter.

Dan Törnsten, VD på Colliers International säger; -"Vi behöver mer plats och valet föll på Humlegården Fastigheters lokaler på Linnégatan 2. Där får vi ett optimalt läge för vår verksamhet och kan dessutom erbjuda våra anställda ljusa moderna lokaler och en fantastisk miljö med utsikt över Humlegården. Fastigheten uppfyller våra behov och önskemål både lägesmässigt och med sin upprustade miljö, som vi ser fram emot att ta del av direkt efter semestern."

Colliers International är ca. 30 anställda i Sverige och har även kontor i Göteborg där man sitter centralt i Hufvudstadens lokaler vid Nordstan mittemot Centralstationen.

OM COLLIERS INTERNATIONAL

Colliers International Group Inc. (Nasdaq:CIGI) (TSX:CIG) är globala ledare inom kommersiella fastighetstjänster med mer än 16 300 anställda på 502 kontor i 67 länder. Med ett komplett utbud av tjänster till hyresgäster, ägare och investerare världen över levererar vi globala verksamhetslösningar, mäklarverksamhet, fastighets- och tillgångsförvaltning, hotellförsäljning- och rådgivning, rådgivning- och värderingstjänster, realkreditfinansiering och insiktsfulla analyser.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Den starka globala organisationen stöder Colliers International i Sverige, som är en privatägd fastighetsrådgivare med specialisering inom uthyrning, förvaltning, och försäljning av kommersiella fastigheter och lokaler. Med kontor i Stockholm och Göteborg samt ett starkt skandinaviskt samarbete ser vi till att våra kunder får professionell rådgivning inom alla delar av den kommersiella fastighetsmarknaden.

För de senaste nyheterna från Colliers International Sverige, besök colliers.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.