Följ Colliers International

Colliers förmedlar lokaler i Gamlestaden

Pressmeddelande   •   Jul 09, 2015 07:30 CEST

Colliers förmedlar lokaler för L2 Fastigheter i Gamlestaden. Nya hyresgäster är Akkelis Audio och Kakofon.

De båda företagen hyr sammanlagt cirka 450 m² i byggnaden intill SJ:s före detta lokverkstad i den sydöstra delen av Gamlestaden, granne med SKF. Lokalerna ligger i genuina och välbyggda fastigheter i ett historiskt intressant område nära centrala Göteborg.

Adam Wilson, Uthyrare på Colliers säger: -"Det är extra roligt att vara en del av dessa uthyrningar då vi har arbetat i ett uthyrningsprojekt tillsammans med L2 Fastigheter. Det finns fortfarande mycket kvar att utveckla på fastigheten och i Gamlestaden och vi hoppas att vi kan presentera ännu fler potentiella hyresgäster för våra uppdragsgivare i området."

Akkelis Audio och Kakofon flyttar in i sina nya lokaler senare under hösten.

OM COLLIERS INTERNATIONAL

Colliers International är globala ledare inom kommersiella fastighetstjänster med mer än 16 300 anställda på 502 kontor i 67 länder. Som ett dotterbolag till FirstService Corporation, har Colliers International ett komplett utbud av tjänster till hyresgäster, ägare och investerare världen över, som globala verksamhetslösningar, mäklarverksamhet, fastighets- och tillgångsförvaltning,  hotellförsäljning- och rådgivning, rådgivning- och värderingstjänster, realkreditfinansiering och insiktsfulla analyser.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Den starka globala organisationen stöder Colliers International i Sverige, som är en privatägd fastighetsrådgivare med specialisering inom uthyrning, förvaltning, och försäljning av kommersiella fastigheter och lokaler. Med kontor i Stockholm och Göteborg samt ett starkt skandinaviskt samarbete ser vi till att våra kunder får professionell rådgivning inom alla delar av den kommersiella fastighetsmarknaden.  

För de senaste nyheterna från Colliers International Sverige, besök colliers.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.