Följ Colliers International

Colliers förmedlar nya lokaler till Berendsen

Pressmeddelande   •   Maj 28, 2013 15:03 CEST

Colliers International har förmedlat nya kontors- och lagerlokaler åt Berendsen Textil Service AB på Ringön i Göteborg.

Berendsen är ett av Europas ledande företag inom textilservice och service till hygienutrustning. Nu har de tecknat avtal med Eklandia Fastigheter AB för att hyra en lokal om ca. 2 600 m² med 830 m² kontor och 1 770 m² lager. Företaget växer och har haft behov av större och mer anpassade lokaler för att möta efterfrågan och för att kunna erbjuda sina kunder bästa tänkbara service. Valet föll då på Eklandias fastighet på Stålverksgatan 11 på Ringön. 

Inflyttning sker i november i år och lokalen kommer att anpassas till Berendsens verksamhet.

Fredrik Jagersjö, uthyrare på Colliers säger: - "Det är extra kul att lyckas med uthyrningen åt Berendsen då de har haft unika krav och önskemål vilket har gjort sökandet till en utmaning. Detta har bidragit till att de har fått leta lokal under en längre tid. Eklandias lokal på Stålverksgatan uppfyllde samtliga krav och behov och jag är säker på att Berendsen kommer trivas mycket bra i deras lokaler."

OM COLLIERS INTERNATIONAL

Colliers International är globala ledare inom kommersiella fastighetstjänster med mer än 13,500 anställda på 482 kontor i 62 länder. Som ett dotterbolag till FirstService Corporation, har Colliers International ett komplett utbud av tjänster till hyresgäster, ägare och investerare världen över, som globala verksamhetslösningar, mäklarverksamhet, fastighets- och tillgångsförvaltning,  hotellförsäljning- och rådgivning, rådgivning- och värderingstjänster, realkreditfinansiering och insiktsfulla analyser. Den senaste årligen återkommande undersökningen av the Lipsey Company rankade Colliers International som den andra mest erkända kommersiella fastighetsrådgivaren i världen.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Den starka globala organisationen stöder Colliers International i Sverige, som är en privatägd fastighetsrådgivare med specialisering inom uthyrning, förvaltning, och försäljning av kommersiella fastigheter och lokaler. Med kontor i Stockholm och Göteborg samt ett starkt skandinaviskt samarbete ser vi till att våra kunder får professionell rådgivning inom alla delar av den kommersiella fastighetsmarknaden.  

För de senaste nyheterna från Colliers International Sverige, besök colliers.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.