Följ Colliers International

Colliers förmedlar till Kungsleden i Halmstad

Pressmeddelande   •   Jul 01, 2013 16:45 CEST

Kungsleden har köpt en fastighet i Flygstadens handelsområde i Halmstad. Fastigheten byggdes 2002 och har Willys som hyresgäst. Säljaren är ett danskt kommanditsällskap som ägt fastigheten sedan den byggdes och man gör nu exit från Sverige.

Ytan är ca 4 062 m² och köpeskillingen 42 MSEK vilket motsvarar en direktavkastning om 7,5 %. Fastigheten har ca 800 m² återstående byggrätt.

Kungsleden har gjort ett intressant förvärv i den köpstarka delen av Halmstad. Staden är Sveriges största sommarstad då den går från sina knappa 100.000 fasta invånare till dryga 200.000 på sommaren. Merparten av dem vistas i den delen av Halmstad där Flygstaden är det naturliga handelsområdet", säger Peter Wiklund på Colliers.

Colliers har varit säljarens kommersiella rådgivare och Wistrands dess juridiska rådgivare.


OM COLLIERS INTERNATIONAL

Colliers International är globala ledare inom kommersiella fastighetstjänster med mer än 13,500 anställda på 482 kontor i 62 länder. Som ett dotterbolag till FirstService Corporation, har Colliers International ett komplett utbud av tjänster till hyresgäster, ägare och investerare världen över, som globala verksamhetslösningar, mäklarverksamhet, fastighets- och tillgångsförvaltning,  hotellförsäljning- och rådgivning, rådgivning- och värderingstjänster, realkreditfinansiering och insiktsfulla analyser. Den senaste årligen återkommande undersökningen av the Lipsey Company rankade Colliers International som den andra mest erkända kommersiella fastighetsrådgivaren i världen.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Den starka globala organisationen stöder Colliers International i Sverige, som är en privatägd fastighetsrådgivare med specialisering inom uthyrning, förvaltning, och försäljning av kommersiella fastigheter och lokaler. Med kontor i Stockholm och Göteborg samt ett starkt skandinaviskt samarbete ser vi till att våra kunder får professionell rådgivning inom alla delar av den kommersiella fastighetsmarknaden.  

För de senaste nyheterna från Colliers International Sverige, besök colliers.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.