Följ Colliers International

Colliers förvaltar Hallunda Centrum

Pressmeddelande   •   Nov 11, 2013 15:00 CET

Colliers International har erhållit uppdraget att förvalta Hallunda Centrum. Centrat är närmare 26 000 m² och är det centrum du först kommer till vid din ankomst till Stockholm söderifrån. Området byggdes ut på 1970-talet, och är ett familjärt centrum som servar Botkyrka och delar av södra Stockholm.

Colliers har tecknat avtal med konkursboet där största fordringsägare är det danska försäkringsbolaget Codan vars svenska dotter bolag heter Trygg Hansa.

Louisa Åkerfeldt, affärschef inom Colliers Förvaltning säger: - Det känns roligt att ha påbörja detta uppdrag som vi redan har en hel del planer och idéer för. Vi ser stor potential i Hallunda Centrum.

Colliers erbjuder fastighetsförvaltning för alla typer av kommersiella fastigheter som kontors-, handels- och logistik & industrifastigheter samt bostäder med hyresrätt. Med ett heltäckande utbud av tjänster ger vi en personlig, effektiv och skräddarsydd förvaltningsstrategi som maximerar fastighetens värde.

OM COLLIERS INTERNATIONAL

Colliers International är globala ledare inom kommersiella fastighetstjänster med mer än 13,500 anställda på 482 kontor i 62 länder. Som ett dotterbolag till FirstService Corporation, har Colliers International ett komplett utbud av tjänster till hyresgäster, ägare och investerare världen över, som globala verksamhetslösningar, mäklarverksamhet, fastighets- och tillgångsförvaltning,  hotellförsäljning- och rådgivning, rådgivning- och värderingstjänster, realkreditfinansiering och insiktsfulla analyser. Den senaste årligen återkommande undersökningen av the Lipsey Company rankade Colliers International som den andra mest erkända kommersiella fastighetsrådgivaren i världen.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Den starka globala organisationen stöder Colliers International i Sverige, som är en privatägd fastighetsrådgivare med specialisering inom uthyrning, förvaltning, och försäljning av kommersiella fastigheter och lokaler. Med kontor i Stockholm och Göteborg samt ett starkt skandinaviskt samarbete ser vi till att våra kunder får professionell rådgivning inom alla delar av den kommersiella fastighetsmarknaden.  

För de senaste nyheterna från Colliers International Sverige, besök colliers.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.