Följ Colliers International

Colliers gör en storsatsning på transaktion

Pressmeddelande   •   Mar 29, 2017 19:17 CEST

Colliers utökar sin transaktionsavdelning genom att fördubbla antalet medarbetare i Stockholm och etablerar sig på ett helt nytt område, nyproduktion bostäder.

Dan Törnsten, VD: "Colliers har haft en väldigt stark och snabb utveckling på marknaden och är det snabbast växande globala bolaget inom vår bransch. Vi är väldigt angelägna om att ha en organisk tillväxt under kommande år och vi har därför anställt flera nya medarbetare i både Stockholm och Göteborg. På vår avdelning Transaktion/Ombildning är vi nu väldigt glada att kunna meddela att vi anställt Mattias Henriks som en av våra experter."

Mattias Henriks har lång erfarenhet i branschen och kommer direkt från Öhlin & Fellinger AB, där han arbetat som projektledare.

Om Colliers International Sverige

Colliers International är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda. Vårt svenska team består av 40 experter som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare, byggherrar och hyresgäster. Genom vår goda expertis och höga servicenivå skapar vi effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare.

Colliers experter erbjuder kvalificerad kunskap inom Transaktionsrådgivning, Uthyrning, Corporate Solutions samt Förvaltning. Tack vare vår starka utveckling på marknaden har vi nu även nöjet att kunna erbjuda våra kunder försäljning av nyproduktion-bostäder.

Med kontor i Stockholm och Göteborg samt ett starkt skandinaviskt samarbete ser vi till att våra kunder får professionell rådgivning inom alla delar av fastighetsmarknaden. Den starka globala organisationen stöder Colliers International i Sverige, som är en privatägd fastighetsrådgivare.

För de senaste nyheterna från Colliers International Sverige, besök colliers.se eller följ oss på LinkedInFacebook och Instagram.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

Om Colliers International Group

Colliers International Group Inc. (NASDAQ and TSX: CIGI) är globala ledare inom kommersiella fastighetstjänster med mer än 16 000 anställda i 66 länder. Med en företagsam kultur tillhandahåller Colliers anställda ett komplett utbud av tjänster till hyresgäster, ägare och investerare världen över. Tjänsterna är strategisk sälj- och köprådgivning, uthyrning, globala verksamhetslösningar, fastighets- och tillgångsförvaltning, arbetsplatslösningar, hotellförsäljning- och rådgivning, rådgivning- och värderingstjänster, marknadsanpassad research och insiktsfulla konsulttjänster.

För de senaste nyheterna från Colliers, besök Colliers.com eller följ oss på Twitter: @Colliers och LinkedIn.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.