Följ Colliers International

Colliers har fått stort säljuppdrag för Trygg-Hansa Försäkring

Pressmeddelande   •   Sep 23, 2013 13:19 CEST

Colliers har fått i uppdrag av Trygg-Hansa Försäkringsbolag (publ) att sälja deras huvudkontor med tillhörande projektmöjlighet under projektnamn Sthlm Crown. Huvudkontoret som har bästa läge på Kungsholmen i Stockholm omfattar ca. 40 000 m² och projektet ca. 7 500 m² nyproduktion. Trygg-Hansa säljer för att frigöra kapital till verksamheten och kommer att hyra kvar i befintliga lokaler tills vidare, en så kallad sale-lease-back affär. Transaktionsprocessen kommer att genomföras under hösten 2013.

Sthlm Crown är en försäljning om ca 2,2-2,4 Mdr kronor.

Kontakta Robert Treutiger för mer information kring försäljningen av Sthlm Crown.

OM COLLIERS INTERNATIONAL

Colliers International är globala ledare inom kommersiella fastighetstjänster med mer än 13,500 anställda på 482 kontor i 62 länder. Som ett dotterbolag till FirstService Corporation, har Colliers International ett komplett utbud av tjänster till hyresgäster, ägare och investerare världen över, som globala verksamhetslösningar, mäklarverksamhet, fastighets- och tillgångsförvaltning,  hotellförsäljning- och rådgivning, rådgivning- och värderingstjänster, realkreditfinansiering och insiktsfulla analyser. Den senaste årligen återkommande undersökningen av the Lipsey Company rankade Colliers International som den andra mest erkända kommersiella fastighetsrådgivaren i världen.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Den starka globala organisationen stöder Colliers International i Sverige, som är en privatägd fastighetsrådgivare med specialisering inom uthyrning, förvaltning, och försäljning av kommersiella fastigheter och lokaler. Med kontor i Stockholm och Göteborg samt ett starkt skandinaviskt samarbete ser vi till att våra kunder får professionell rådgivning inom alla delar av den kommersiella fastighetsmarknaden.  

För de senaste nyheterna från Colliers International Sverige, besök colliers.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.