Följ Colliers International

Colliers hyr ut lagerlokal åt Estancia Logistik

Pressmeddelande   •   Okt 06, 2015 15:00 CEST

Colliers har varit rådgivare åt Estancia Logistik vid uthyrningen av en lagerlokal om 1 304 m² på Exportgatan 30 i Göteborg. Förmedlad hyresgäst är Marko Kaj Moving AB, en helhetsleverantör inom flytt- och logistiklösningar. 

"Valet av lokal var en bra lösning för MKMAB då den erbjuder en stor rangeryta, flertalet portar till lastkaj och en öppen lageryta vilket gör att det blir en effektiv helhet för frekventa transporter till och från lokalen ", säger Christoffer Bladh Nord, Projektledare på Colliers.

Inflyttning sker den 1 december och det ska innan dess göras mindre anpassningar för MKMABs verksamhet.


OM COLLIERS INTERNATIONAL

Colliers International Group Inc. (Nasdaq:CIGI) (TSX:CIG) är globala ledare inom kommersiella fastighetstjänster med mer än 16 300 anställda på 502 kontor i 67 länder. Med ett komplett utbud av tjänster till hyresgäster, ägare och investerare världen över levererar vi globala verksamhetslösningar, mäklarverksamhet, fastighets- och tillgångsförvaltning,  hotellförsäljning- och rådgivning, rådgivning- och värderingstjänster, realkreditfinansiering och insiktsfulla analyser.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Den starka globala organisationen stöder Colliers International i Sverige, som är en privatägd fastighetsrådgivare med specialisering inom uthyrning, förvaltning, och försäljning av kommersiella fastigheter och lokaler. Med kontor i Stockholm och Göteborg samt ett starkt skandinaviskt samarbete ser vi till att våra kunder får professionell rådgivning inom alla delar av den kommersiella fastighetsmarknaden.  

För de senaste nyheterna från Colliers International Sverige, besök colliers.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.