Följ Colliers International

Colliers i flera logistikuthyrningar

Pressmeddelande   •   Mar 06, 2015 13:55 CET

Colliers International har varit rådgivare i två större uthyrningar i Göteborg inom segmentet industri & logistik som genomfördes i februari 2015. Lokalerna som ägs av Eklandia Fastighets AB avser 4 745 m2 på Transportgatan samt 6 730 m2 på Mejerigatan. Hyresgäst för lokalerna är Denson Logistics AB på den mindre ytan av de två och Sandryds Group AB på den större ytan. Colliers är glada över att ha kunnat förmedla dessa hyresgäster och hoppas att respektive företag ska trivas i Eklandias lokaler.

Christoffer Bladh Nord, Projektledare på Colliers: -"Utmärkta lokaler för dessa företag i samband med snabba processer har bidragit till att uthyrningarna kunnat genomföras. Lokalerna är också helt i linje med vad logistik & industri på Colliers handlar om." 

OM COLLIERS INTERNATIONAL

Colliers International är globala ledare inom kommersiella fastighetstjänster med mer än 15 700 anställda på 485 kontor i 63 länder. Som ett dotterbolag till FirstService Corporation, har Colliers International ett komplett utbud av tjänster till hyresgäster, ägare och investerare världen över, som globala verksamhetslösningar, mäklarverksamhet, fastighets- och tillgångsförvaltning,  hotellförsäljning- och rådgivning, rådgivning- och värderingstjänster, realkreditfinansiering och insiktsfulla analyser. Den senaste årligen återkommande undersökningen av the Lipsey Company rankade Colliers International som den andra mest erkända kommersiella fastighetsrådgivaren i världen.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Den starka globala organisationen stöder Colliers International i Sverige, som är en privatägd fastighetsrådgivare med specialisering inom uthyrning, förvaltning, och försäljning av kommersiella fastigheter och lokaler. Med kontor i Stockholm och Göteborg samt ett starkt skandinaviskt samarbete ser vi till att våra kunder får professionell rådgivning inom alla delar av den kommersiella fastighetsmarknaden.  

För de senaste nyheterna från Colliers International Sverige, besök colliers.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.