Följ Colliers International

Colliers lnternational tillkännager 2018 års klass i "Colliers Proptech Accelerator"

Pressmeddelande   •   Sep 11, 2018 06:10 CEST

Colliers lnternational tillkännager idag det tio startup-företagen utvalda till att delta i "Colliers Proptech Accelerator" 2018 som drivs av Techstars.

Programmet är en del av Colllers fokus på målinrilktade innovationer som gör det möjligt för oss att skapa lösningar, forma teknik och hitta möjligheter att främja vår verksamhet och påskynda framgång.

Tio startup-företag från hela världen har valts ut för att delta i denna investerings- och mentorprocess, där Raybased valdes ut som enda företaget från Sverige. Göteborgsbaserade Raybased utvecklar och säljer en trådlös plattform för övervakning, mätning, styrning och optimering av fastigheter.

Av de övriga företagen som valts ut att delta finns ytterligare två företag i Europa, i London och Berlin. Resterande företag återfinns i USA, Kanada, Indien och Kina.

Under de kommande 13 veckorna kommer klass en att befinna sig hos Techstars i Toronto och bl.a arbeta med att förfina sina affärsplaner och utveckla sina "Demo Day-presentationer". Genom denna process kommer de utvalda företagen arbeta nära mentorer från Colliers samt framgångsrika grundare och riskkapitalister inom fastighetsbranschen. I slutet av programmet äger "Demo Day" rum där varje deltagare får hålla en presentation för investerare och mentorer.

Jay Hennick, CEO Colliers lnternational Group: "På Colliers, värderar vår företagskultur mentorskap och de fördelar det kan ge till ett växande företag. Vår klass kommer att ha tillgång till mer än 100 Colliersexperter och branschledare, som en del av Colliers Proptech Accelerator, vilket ger dem en exceptionell möjlighet att testa och odla sina företag."

Om Colliers International Sverige

Colliers International är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda. Vårt svenska team består av 40 experter som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare, byggherrar och hyresgäster. Genom vår goda expertis och höga servicenivå skapar vi effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare.

Colliers experter erbjuder kvalificerad kunskap inom Capital Markets, Leasing, Corporate Solutions samt Real Estate Management Services. 

Med kontor i Stockholm och Göteborg samt ett starkt skandinaviskt samarbete ser vi till att våra kunder får professionell rådgivning inom alla delar av fastighetsmarknaden. Den starka globala organisationen stöder Colliers International i Sverige, som är en privatägd fastighetsrådgivare. 

För de senaste nyheterna från Colliers International Sverige, besök colliers.se eller följ oss på LinkedIn och Instagram.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Om Colliers International Group

Colliers International Group Inc. (NASDAQ: CIGI) (TSX: CIGI) är globala ledare inom kommersiella fastighetstjänster med mer än 12 000 anställda i 69 länder. Med en företagsam kultur tillhandahåller Colliers anställda ett komplett utbud av tjänster till hyresgäster, ägare och investerare världen över. Tjänsterna är strategisk sälj- och köprådgivning, uthyrning, globala verksamhetslösningar, fastighets- och tillgångsförvaltning, arbetsplatslösningar, hotellförsäljning- och rådgivning, rådgivning- och värderingstjänster, marknadsanpassad research och insiktsfulla konsulttjänster.

För de senaste nyheterna från Colliers, besök Colliers.com eller följ oss på LinkedIn och Facebook.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.