Följ Colliers International

Colliers rådgivare åt Beijer Byggmaterial

Pressmeddelande   •   Okt 30, 2018 07:30 CET

Colliers International har varit Beijers rådgivare vid två separata försäljningar i Borås och Alingsås. I Borås säljer Beijer fastigheterna Balsampoppeln 4 och Vägtornet 5 som är belägna i Gässlösa. Området är ett av de mest prioriterade utvecklingsområdena i kommunen och ligger strax söder om de centrala delarna, utmed Viskan. Fastigheterna har en total uthyrbar area om ca 4 900 m² och en tomtareal om ca 9 100 m². Fastigheterna säljes i princip tomställda och köpare är Järngrinden och Tornstaden genom ett nybildat Joint Venture-bolag. Tillträde sker 1/11 2018.

I Alingsås säljer Beijer fastigheten Spaden 5 som är belägen i Kristineholm. Fastigheten som har en uthyrbar area om ca 3 600 m² säljes tomställd och köpare är Börjessons Bil i Alingsås. Tillträde skedde 19/9 2018.

Joachim Svedberg, Regional and Capital Markets Director, Colliers: “Beijer har lämnat två anläggningar för nya filialer på respektive ort och vi är glada att med vår lokala kunskap om respektive marknad kunna hjälpa till med lösningar för de vakanta fastigheterna.”

Om Colliers International Sverige

Colliers International är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda. Vårt svenska team består av 40 experter som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare, byggherrar och hyresgäster. Genom vår goda expertis och höga servicenivå skapar vi effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare.

Colliers experter erbjuder kvalificerad kunskap inom Capital Markets, Leasing, Corporate Solutions samt Real Estate Management Services. 

Med kontor i Stockholm och Göteborg samt ett starkt skandinaviskt samarbete ser vi till att våra kunder får professionell rådgivning inom alla delar av fastighetsmarknaden. Den starka globala organisationen stöder Colliers International i Sverige, som är en privatägd fastighetsrådgivare. 

För de senaste nyheterna från Colliers International Sverige, besök colliers.se eller följ oss på LinkedIn och Instagram.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Om Colliers International Group

Colliers International Group Inc. (NASDAQ: CIGI) (TSX: CIGI) är globala ledare inom kommersiella fastighetstjänster med mer än 12 000 anställda i 69 länder. Med en företagsam kultur tillhandahåller Colliers anställda ett komplett utbud av tjänster till hyresgäster, ägare och investerare världen över. Tjänsterna är strategisk sälj- och köprådgivning, uthyrning, globala verksamhetslösningar, fastighets- och tillgångsförvaltning, arbetsplatslösningar, hotellförsäljning- och rådgivning, rådgivning- och värderingstjänster, marknadsanpassad research och insiktsfulla konsulttjänster.

För de senaste nyheterna från Colliers, besök Colliers.com eller följ oss på LinkedIn och Facebook.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.