Följ Colliers International

Colliers rådgivare åt Trygg-Hansa/Codan vid försäljning

Pressmeddelande   •   Jul 04, 2018 07:16 CEST

Colliers har varit rådgivare åt Trygg-Hansa/Codan Försäkring AS vid försäljningen av fastigheten Hemmesta 11:14, 11:41, 11:42 på Värmdö i Stockholm. Fastigheten, som är en konferensanläggning, är belägen i Kolvik vid Torsbyfjärdens sydöstra strand. Anläggningen innefattar tre fastigheter om totalt 21 142 kvm. Köpare av konferensanläggningen är TE Enterprises AB.

Dan Törnsten, VD Colliers Sverige:” Vi har ett nära samarbete med Trygg-Hansa/Codan sedan flera år tillbaka och fick nu förmånen att sälja deras konferensanläggning på Värmdö med ett bra resultat. Intresset för kursgårdar och större villafastigheter är generellt sett lite svalt nu, därför ser vi detta avslut som ett tecken på bra projektledning då intresset för detta objekt varit stort "

Ansvarig projektledare i transaktionen var Thomas Grip.

Om Colliers International Sverige

Colliers International är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda. Vårt svenska team består av 40 experter som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare, byggherrar och hyresgäster. Genom vår goda expertis och höga servicenivå skapar vi effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare.

Colliers experter erbjuder kvalificerad kunskap inom Capital Markets, Leasing, Corporate Solutions samt Real Estate Management Services. Tack vare vår starka utveckling på marknaden har vi nu även nöjet att kunna erbjuda våra kunder försäljning av nyproduktion-bostäder.

Med kontor i Stockholm och Göteborg samt ett starkt skandinaviskt samarbete ser vi till att våra kunder får professionell rådgivning inom alla delar av fastighetsmarknaden. Den starka globala organisationen stöder Colliers International i Sverige, som är en privatägd fastighetsrådgivare. 

För de senaste nyheterna från Colliers International Sverige, besök colliers.se eller följ oss på LinkedIn och Instagram.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Om Colliers International Group

Colliers International Group Inc. (NASDAQ and TSX: CIGI) är globala ledare inom kommersiella fastighetstjänster med mer än 15 400 anställda i 69 länder. Med en företagsam kultur tillhandahåller Colliers anställda ett komplett utbud av tjänster till hyresgäster, ägare och investerare världen över. Tjänsterna är strategisk sälj- och köprådgivning, uthyrning, globala verksamhetslösningar, fastighets- och tillgångsförvaltning, arbetsplatslösningar, hotellförsäljning- och rådgivning, rådgivning- och värderingstjänster, marknadsanpassad research och insiktsfulla konsulttjänster.

För de senaste nyheterna från Colliers, besök Colliers.com eller följ oss på LinkedIn och Facebook.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.