Följ Colliers International

Colliers rådgivare i affär mellan FastPartner och Husvärden

Pressmeddelande   •   Mar 30, 2017 16:38 CEST

Colliers International var rådgivande part vid försäljningen av fastigheten Kängurun 2 i Möndal. Säljare i affären är FastPartner och köpare Husvärden AB. Köpeskillingen uppgår till 72,5 MSEK. Fastigheten har en uthyrningsbar yta om 6 400 kvadratmeter och det årliga hyresvärdet uppgår till 4 MSEK. Fastigheten kommer att ingå i Husvärdens fortsatta utveckling av området kring Krokslätts Fabriker.

Robert Treutiger, Transaktionsansvarig på Colliers: - ”Än en gång har Colliers biträtt Husvärden AB i transaktionssammanhang där vi bistått med kontakter och idé för vidareutveckling av Husvärdens ambitiösa planer för området Krokslätts Fabriker"

Köparen tillträder fastigheterna den 1 juni 2017.

Om Colliers International Sverige

Colliers International är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda. Vårt svenska team består av 40 experter som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare, byggherrar och hyresgäster. Genom vår goda expertis och höga servicenivå skapar vi effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare.

Colliers experter erbjuder kvalificerad kunskap inom Transaktionsrådgivning, Uthyrning, Corporate Solutions samt Förvaltning. Tack vare vår starka utveckling på marknaden har vi nu även nöjet att kunna erbjuda våra kunder försäljning av nyproduktion-bostäder.

Med kontor i Stockholm och Göteborg samt ett starkt skandinaviskt samarbete ser vi till att våra kunder får professionell rådgivning inom alla delar av fastighetsmarknaden. Den starka globala organisationen stöder Colliers International i Sverige, som är en privatägd fastighetsrådgivare. 

För de senaste nyheterna från Colliers International Sverige, besök colliers.se eller följ oss på LinkedIn, Facebook och Instagram.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Om Colliers International Group

Colliers International Group Inc. (NASDAQ and TSX: CIGI) är globala ledare inom kommersiella fastighetstjänster med mer än 16 000 anställda i 66 länder. Med en företagsam kultur tillhandahåller Colliers anställda ett komplett utbud av tjänster till hyresgäster, ägare och investerare världen över. Tjänsterna är strategisk sälj- och köprådgivning, uthyrning, globala verksamhetslösningar, fastighets- och tillgångsförvaltning, arbetsplatslösningar, hotellförsäljning- och rådgivning, rådgivning- och värderingstjänster, marknadsanpassad research och insiktsfulla konsulttjänster.

För de senaste nyheterna från Colliers, besök Colliers.com eller följ oss på Twitter: @Colliers och LinkedIn.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.