Följ Colliers International

Colliers rådgivare vid försäljning av mark i Rosersberg

Pressmeddelande   •   Apr 08, 2019 07:54 CEST

Colliers International har varit rådgivare åt Nordic Partners Properties Ltd vid försäljningen av ca 14 000 kvm råmark i Rosersbergs industriområde. Köparna är JSR Fastigheter och Wide Holding som har för avsikt att uppföra en modern logistikbyggnad på Rosersberg 11:29.

Fastigheten är en av de outvecklade i området och den ligger strategiskt med närhet till pendeltågsstationen Rosersberg och huvudled. Fastigheten har en detaljplan som tillåter 50% exploatering.

Rosersberg industriområde är ett av Stockholms främsta logistiknav för företag med behov av effektiva flöden till och från Stockholm. Här finns bl.a. DHL, Postnord och Dustin etablerade samt kombiterminalen Stockholm Nord.

Rebecka Norberg, Head of Capital Markets säger: Intresset för Rosersberg är väldigt stort och det var stora internationella aktörer likväl som mindre nationella utvecklare som analyserade fastigheten. "

Om Colliers International Sverige

Colliers International är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda. Vårt svenska team består av 40 experter som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare, byggherrar och hyresgäster. Genom vår goda expertis och höga servicenivå skapar vi effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare.

Colliers experter erbjuder kvalificerad kunskap inom Capital Markets, Leasing, Corporate Solutions samt Real Estate Management Services. 

Med kontor i Stockholm och Göteborg samt ett starkt skandinaviskt samarbete ser vi till att våra kunder får professionell rådgivning inom alla delar av fastighetsmarknaden. Den starka globala organisationen stöder Colliers International i Sverige, som är en privatägd fastighetsrådgivare. 

För de senaste nyheterna från Colliers International Sverige, besök colliers.se eller följ oss på LinkedIn och Instagram.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Om Colliers International Group

Colliers International Group Inc. (NASDAQ: CIGI) (TSX: CIGI) är globala ledare inom kommersiella fastighetstjänster med mer än 15 400 anställda i 68 länder. Med en företagsam kultur tillhandahåller Colliers anställda ett komplett utbud av tjänster till hyresgäster, ägare och investerare världen över. Tjänsterna är strategisk sälj- och köprådgivning, uthyrning, globala verksamhetslösningar, fastighets- och tillgångsförvaltning, arbetsplatslösningar, hotellförsäljning- och rådgivning, rådgivning- och värderingstjänster, marknadsanpassad research och insiktsfulla konsulttjänster.

För de senaste nyheterna från Colliers, besök Colliers.com eller följ oss på LinkedIn och Facebook.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.