Följ Colliers International

Colliers rådgivare vid försäljning i Torslanda

Pressmeddelande   •   Apr 23, 2013 14:00 CEST

DAD Fastighets AB har sålt en fastighet i Torslanda med Assa Abloy Entrance Solutions, tidigare Cardo Crawford, som huvudhyresgäst. Fastigheten är på ca 14.000 m² och har huserat porttillverkaren Crawford sedan de startade sin verksamhet på 70-talet. Totalt finns det idag drygt tio hyresgäster. Hela fastigheten är uthyrd.

Köpare är en Irländsk investerare aktiv i Västra Sverige. Affären är gjord genom bolagsaffär med ett underliggande fastighetsvärde om 64 MSEK.

- "Fastigheten har en stark mix av hyresgäster. Assa Abloy flyttar tillbaka produktionen av Allhaboporten till den aktuella fastigheten och gör i samband med det stora investeringar i fastigheten. Med sitt läge och sin ytfördelning har den en intressant potential", säger Peter Wiklund ansvarig rådgivare på Colliers.

Delphi i Göteborg har varit säljarens juridiska rådgivare och MSA köparens.


OM COLLIERS INTERNATIONAL

Colliers International är globala ledare inom kommersiella fastighetstjänster med mer än 13,500 anställda på 482 kontor i 62 länder. Som ett dotterbolag till FirstService Corporation, har Colliers International ett komplett utbud av tjänster till hyresgäster, ägare och investerare världen över, som globala verksamhetslösningar, mäklarverksamhet, fastighets- och tillgångsförvaltning,  hotell-försäljning- och rådgivning, rådgivning- och värderingstjänster, realkreditfinansiering och insiktsfulla analyser. Den senaste årliga återkommande undersökningen av the Lipsey Company rankade Colliers International som den andra mest erkända kommersiella fastighetsrådgivaren i världen.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Den starka globala organisationen stöder Colliers International i Sverige, som är en privatägd fastighetsrådgivare med specialisering inom uthyrning, förvaltning, och försäljning av kommersiella fastigheter och lokaler. Med kontor i Stockholm och Göteborg samt ett starkt skandinaviskt samarbete ser vi till att våra kunder får professionell rådgivning inom alla delar av den kommersiella fastighetsmarknaden.  

För de senaste nyheterna från Colliers International Sverige, besök colliers.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.