Följ Colliers International

Colliers rådgivare vid försäljningen av Gamlestadens Fabriker

Pressmeddelande   •   Mar 31, 2015 16:19 CEST

Colliers har varit rådgivare åt Platzer vid förvärvet av Gamlestadens Fabriker. Affären, där Aberdeen Pan Nordic fund var säljare gör att Platzer nu äger ytterligare 62 000 m² uthyrningsbar yta och 60 000 m² tomtareal i Gamlestaden. Platzer ser stor potential i sitt bestånd vid Gamlestaden, som är ett område där planeringen för omvandling är i full gång och där det finns kvaliteter som gör området till det mest intressanta av utvecklingsområdena i Göteborg. Köpeskillingen uppgick till 750 miljoner.

Robert Treutiger, Transaktionsansvarig på Colliers säger: - Vi är glada att få vara med när Platzer förvärvat ytterligare en fastighet som stärker deras bestånd i Göteborg. Gamlestaden är dessutom en mycket intressant stadsdel med stora närstående planer för både handel, kontor, kommunikationer och allmännyttan. Colliers har även uthyrningsuppdrag i området.

OM COLLIERS INTERNATIONAL

Colliers International är globala ledare inom kommersiella fastighetstjänster med mer än 16 300 anställda på 502 kontor i 67 länder. Som ett dotterbolag till FirstService Corporation, har Colliers International ett komplett utbud av tjänster till hyresgäster, ägare och investerare världen över, som globala verksamhetslösningar, mäklarverksamhet, fastighets- och tillgångsförvaltning,  hotellförsäljning- och rådgivning, rådgivning- och värderingstjänster, realkreditfinansiering och insiktsfulla analyser.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Den starka globala organisationen stöder Colliers International i Sverige, som är en privatägd fastighetsrådgivare med specialisering inom uthyrning, förvaltning, och försäljning av kommersiella fastigheter och lokaler. Med kontor i Stockholm och Göteborg samt ett starkt skandinaviskt samarbete ser vi till att våra kunder får professionell rådgivning inom alla delar av den kommersiella fastighetsmarknaden.  

För de senaste nyheterna från Colliers International Sverige, besök colliers.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.