Följ Colliers International

Colliers rådgivare vid uthyrning av 3 700 kvm i Mölndal

Pressmeddelande   •   Okt 04, 2018 10:00 CEST

Colliers har agerat rådgivare vid uthyrningen av 3 700 kvm i fastigheten Pottegården 3 i Åbro industriområde i Mölndal. Fastpartner har tecknat ett 15-årigt hyreskontrakt med byggvaruhandelsföretaget XL Bygg och inflyttning beräknas ske under första kvartalet år 2020. Uthyrningen innebär en utveckling av fastigheten vilket leder till att Fastpartner ökar den uthyrningsbara ytan med 1 200 kvm samt skapar en modern butiksfastighet för byggvaruhandel åt XL Bygg.

Rozana Eriksson Yevno, Director Leasing: " Vi är glada att vi lyckats sammanföra XL Bygg och Fastpartner och i och med det skapat stort värde för både hyresgäst och hyresvärd."

Om Colliers International Sverige

Colliers International är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda. Vårt svenska team består av 40 experter som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare, byggherrar och hyresgäster. Genom vår goda expertis och höga servicenivå skapar vi effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare.

Colliers experter erbjuder kvalificerad kunskap inom Capital Markets, Leasing, Corporate Solutions samt Real Estate Management Services. 

Med kontor i Stockholm och Göteborg samt ett starkt skandinaviskt samarbete ser vi till att våra kunder får professionell rådgivning inom alla delar av fastighetsmarknaden. Den starka globala organisationen stöder Colliers International i Sverige, som är en privatägd fastighetsrådgivare. 

För de senaste nyheterna från Colliers International Sverige, besök colliers.se eller följ oss på LinkedIn och Instagram.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Om Colliers International Group

Colliers International Group Inc. (NASDAQ: CIGI) (TSX: CIGI) är globala ledare inom kommersiella fastighetstjänster med mer än 12 000 anställda i 69 länder. Med en företagsam kultur tillhandahåller Colliers anställda ett komplett utbud av tjänster till hyresgäster, ägare och investerare världen över. Tjänsterna är strategisk sälj- och köprådgivning, uthyrning, globala verksamhetslösningar, fastighets- och tillgångsförvaltning, arbetsplatslösningar, hotellförsäljning- och rådgivning, rådgivning- och värderingstjänster, marknadsanpassad research och insiktsfulla konsulttjänster.

För de senaste nyheterna från Colliers, besök Colliers.com eller följ oss på LinkedIn och Facebook.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.