Följ Colliers International

Colliers rådgivare vid uthyrning av lager i Göteborg

Pressmeddelande   •   Sep 17, 2015 08:18 CEST

Colliers har varit rådgivare till Eklandia Fastighets AB vid uthyrningen av en lagerlokal om 2 250 kvm i Kallebäck, Göteborg. Förmedlad hyresgäst är Best Transport, ett bud- och transportföretag med verksamhet i Stockholm, Uppsala, Göteborg och Malmö. Det var möjligheten till snabbt tillträde samt lokalens läge med närhet till stora leder som gjorde att valet föll på Mejerigatan 1 i Kallebäck.

Christoffer Bladh Nord, Projektledare inom Industri & logistik på Colliers säger: -"Utmärkt läge och lokal för den verksamhet som Best Transport bedriver, närhet till det mesta inom Göteborg och viktiga leder som E20 och väg 27 för effektiv distribution. Det är också extra roligt att Colliers tidigare i år även förmedlade Sandryds, som hyrde 6 730 kvm i samma fastighet, och därmed har bidragit till att minska vakansgraden markant i fastigheten".

OM COLLIERS INTERNATIONAL

Colliers International Group Inc. (Nasdaq:CIGI) (TSX:CIG) är globala ledare inom kommersiella fastighetstjänster med mer än 16 300 anställda på 502 kontor i 67 länder. Med ett komplett utbud av tjänster till hyresgäster, ägare och investerare världen över levererar vi globala verksamhetslösningar, mäklarverksamhet, fastighets- och tillgångsförvaltning,  hotellförsäljning- och rådgivning, rådgivning- och värderingstjänster, realkreditfinansiering och insiktsfulla analyser.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Den starka globala organisationen stöder Colliers International i Sverige, som är en privatägd fastighetsrådgivare med specialisering inom uthyrning, förvaltning, och försäljning av kommersiella fastigheter och lokaler. Med kontor i Stockholm och Göteborg samt ett starkt skandinaviskt samarbete ser vi till att våra kunder får professionell rådgivning inom alla delar av den kommersiella fastighetsmarknaden.  

För de senaste nyheterna från Colliers International Sverige, besök colliers.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.