Följ Colliers International

Colliers rekryterar Rebecka Norberg som Affärsområdeschef för Transaktion

Pressmeddelande   •   Okt 11, 2017 18:12 CEST

Colliers har rekryterat Rebecka Norberg som ny affärsområdeschef för Transaktion. Rebecka kommer att ha ansvar för hela affärsområdet både strategiskt och operativt samt ha ansvar för bolagets största kunder. Dessutom kommer hon att leda våra transaktionsteam i Stockholm och Göteborg och vara en del utav ledningsgruppen.

Rebecka har över 12 års erfarenhet av kommersiella fastigheter, med fokus på transaktion. Hon har nu rollen som transaktionsansvarig för ICA Fastigheter och kommer dessförinnan från CBRE, där hon arbetat i 10 år. Rebecka har från sin tid på CBRE stor internationell erfarenhet och har arbetat både i London, Madrid, Berlin och New York.

Rebecka kommer att börja i rollen som ny affärsområdeschef i mitten av december.

Dan Törnsten, VD:

”Vi är väldigt glada över att ha hittat rätt person som kan leda vårt transaktionsteam och bli en del av Colliersfamiljen. Rebecka har en gedigen erfarenhet i branschen och då vi kommit i kontakt med varandra många gånger under de gångna åren vet jag att vi gjort en bra rekrytering. Vi har mycket i pipen just nu och ser fram emot en produktiv avslutning av året och början på 2018. Här spelar Rebecka en viktig roll och vi ser att hon, med sitt engagemang och driv ytterligare kommer att vässa vårt erbjudande att ge våra kunder marknadens bästa service och expertis.”

Rebecka Norberg, blivande affärsområdeschef Transaktion:

”Jag ser verkligen fram emot att få börja på Colliers och känner att det är en perfekt matchning mellan vad som förväntas av rollen och min bakgrund.

Nu är jag tillbaks på konsultsidan efter ett par år på fastighetsägarsidan och med det en bredare erfarenhet från båda sidor av en fastighetstransaktion. Då jag haft förmånen att vid flertalet tillfällen genom åren fått arbeta med Colliers vet jag att det är ett duktigt och härligt gäng som jag kommer bli en del av.”

Om Colliers International Sverige

Colliers International är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda. Vårt svenska team består av 40 experter som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare, byggherrar och hyresgäster. Genom vår goda expertis och höga servicenivå skapar vi effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare.

Colliers experter erbjuder kvalificerad kunskap inom Transaktionsrådgivning, Uthyrning, Corporate Solutions samt Förvaltning. Tack vare vår starka utveckling på marknaden har vi nu även nöjet att kunna erbjuda våra kunder försäljning av nyproduktion-bostäder.

Med kontor i Stockholm och Göteborg samt ett starkt skandinaviskt samarbete ser vi till att våra kunder får professionell rådgivning inom alla delar av fastighetsmarknaden. Den starka globala organisationen stöder Colliers International i Sverige, som är en privatägd fastighetsrådgivare. 

För de senaste nyheterna från Colliers International Sverige, besök colliers.se eller följ oss på LinkedIn, Facebook och Instagram.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Om Colliers International Group

Colliers International Group Inc. (NASDAQ and TSX: CIGI) är globala ledare inom kommersiella fastighetstjänster med mer än 16 000 anställda i 66 länder. Med en företagsam kultur tillhandahåller Colliers anställda ett komplett utbud av tjänster till hyresgäster, ägare och investerare världen över. Tjänsterna är strategisk sälj- och köprådgivning, uthyrning, globala verksamhetslösningar, fastighets- och tillgångsförvaltning, arbetsplatslösningar, hotellförsäljning- och rådgivning, rådgivning- och värderingstjänster, marknadsanpassad research och insiktsfulla konsulttjänster.

För de senaste nyheterna från Colliers, besök Colliers.com eller följ oss på Twitter: @Colliers och LinkedIn.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.