Följ Colliers International

Colliers säljrådgivare till Beijer Byggmaterial

Pressmeddelande   •   Okt 03, 2017 09:54 CEST

Colliers var Beijer Byggmaterials rådgivare vid försäljningen av fastigheterna Ludvika By 2:22, Köping Reparatören 4 och Sandviken Tuna 3:3. Fastigheterna är fullt uthyrda till det danska lågprisbyggvaruhuset Jem & Fix. Köpare är Maxfastigheter och tillträde skedde 2017-10-01.

Colliers har under året även bistått Beijer Byggmaterial vid försäljningen av fastigheter i Mjölby, Sala, Lidköping och Tumba. I samtliga orter, utom Tumba, är Jem & Fix hyresgäst. Beijer lämnar fastigheten i Tumba för flytt till nya lokaler i Huddinge, därav skedde den försäljningen. Köpare är främst lokala fastighetsägare.

Dan Törnsten, VD Colliers: ”Vi har sedan länge ett bra samarbete med Beijer och deras danska moderbolag STARK Group (tidigare DT Group), vilket vi är väldigt glada och stolta över. Försäljningsarbetet har löpt på bra och vi märker en stor köplust även i mindre orter runt om i landet.”

Peter Lundberg, Fastighetschef Beijer Byggmaterial: ”Vi har tidigare samarbetat med Colliers och har därför valt dem som samarbetspartner på grund av deras lokala marknadskännedom och deras professionella rådgivare.”

Om Colliers International Sverige

Colliers International är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda. Vårt svenska team består av 40 experter som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare, byggherrar och hyresgäster. Genom vår goda expertis och höga servicenivå skapar vi effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare.

Colliers experter erbjuder kvalificerad kunskap inom Transaktionsrådgivning, Uthyrning, Corporate Solutions samt Förvaltning. Tack vare vår starka utveckling på marknaden har vi nu även nöjet att kunna erbjuda våra kunder försäljning av nyproduktion-bostäder.

Med kontor i Stockholm och Göteborg samt ett starkt skandinaviskt samarbete ser vi till att våra kunder får professionell rådgivning inom alla delar av fastighetsmarknaden. Den starka globala organisationen stöder Colliers International i Sverige, som är en privatägd fastighetsrådgivare. 

För de senaste nyheterna från Colliers International Sverige, besök colliers.se eller följ oss på LinkedIn, Facebook och Instagram.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Om Colliers International Group

Colliers International Group Inc. (NASDAQ and TSX: CIGI) är globala ledare inom kommersiella fastighetstjänster med mer än 16 000 anställda i 66 länder. Med en företagsam kultur tillhandahåller Colliers anställda ett komplett utbud av tjänster till hyresgäster, ägare och investerare världen över. Tjänsterna är strategisk sälj- och köprådgivning, uthyrning, globala verksamhetslösningar, fastighets- och tillgångsförvaltning, arbetsplatslösningar, hotellförsäljning- och rådgivning, rådgivning- och värderingstjänster, marknadsanpassad research och insiktsfulla konsulttjänster.

För de senaste nyheterna från Colliers, besök Colliers.com eller följ oss på Twitter: @Colliers och LinkedIn.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.