Följ Colliers International

Colliers säljrådgivare vid försäljning av Pudervippan 1

Pressmeddelande   •   Okt 12, 2017 13:15 CEST

Colliers har varit säljrådgivare i försäljningen av fastigheten Pudervippan 1 i Segeltorp i södra Stockholm. Köpare var Olov Lindgren som också en gång byggde fastigheten på mitten av 50-talet. Tomträtten ägdes av en privatperson som haft den i familjens ägo sedan de förvärvade den utav Olov Lindgren. Fastigheten är ett punkthus med 44 hyreslägenheter nära Fruängstorget.

Dan Törnsten, VD Colliers: "Vi tycker att det är roligt att Olof Lindgren valde att köpa tillbaka fastigheten som de en gång byggt. Vi hade en pågående dialog med de boende gällande ombildning, men Olov Lindgren blev tillfrågad om de ville köpa tillbaka huset och de erbjöd en köpeskilling som var i nivå med vad föreningen kunde nå upp till. "

Ansvarig projektledare i transaktionen för Colliers var Mattias Henriks. 
Tillträde till fastigheten sker den 1 december.

Om Colliers International Sverige

Colliers International är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda. Vårt svenska team består av 40 experter som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare, byggherrar och hyresgäster. Genom vår goda expertis och höga servicenivå skapar vi effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare.

Colliers experter erbjuder kvalificerad kunskap inom Transaktionsrådgivning, Uthyrning, Corporate Solutions samt Förvaltning. Tack vare vår starka utveckling på marknaden har vi nu även nöjet att kunna erbjuda våra kunder försäljning av nyproduktion-bostäder.

Med kontor i Stockholm och Göteborg samt ett starkt skandinaviskt samarbete ser vi till att våra kunder får professionell rådgivning inom alla delar av fastighetsmarknaden. Den starka globala organisationen stöder Colliers International i Sverige, som är en privatägd fastighetsrådgivare. 

För de senaste nyheterna från Colliers International Sverige, besök colliers.se eller följ oss på LinkedIn, Facebook och Instagram.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Om Colliers International Group

Colliers International Group Inc. (NASDAQ and TSX: CIGI) är globala ledare inom kommersiella fastighetstjänster med mer än 16 000 anställda i 66 länder. Med en företagsam kultur tillhandahåller Colliers anställda ett komplett utbud av tjänster till hyresgäster, ägare och investerare världen över. Tjänsterna är strategisk sälj- och köprådgivning, uthyrning, globala verksamhetslösningar, fastighets- och tillgångsförvaltning, arbetsplatslösningar, hotellförsäljning- och rådgivning, rådgivning- och värderingstjänster, marknadsanpassad research och insiktsfulla konsulttjänster.

För de senaste nyheterna från Colliers, besök Colliers.com eller följ oss på Twitter: @Colliers och LinkedIn.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.