Följ Colliers International

Colliers satsar på förvaltning

Pressmeddelande   •   Jun 13, 2017 22:59 CEST

Colliers utökar sitt förvaltningsteam ytterligare och har valt att ta in expertis från olika delar av fastighetsbranschen för att ytterligare bredda sitt utbud och sin kompetens.

Lilit Khachatryan är anställd som kommersiell förvaltare. Hon har lång erfarenhet från fastighetsbranschen med fokus på kommersiella fastigheter, fastighetsutveckling och hållbarhet. Lilit kommer närmast från Unibail-Rodamco där hon varit teknisk chef för Mall of Scandinavia samt Täby Centrum.

Jakob Svensson är anställd som kommersiell förvaltare och är specialist på uthyrning och kommersiell fastighetsutveckling. Han kommer närmast från Trafikförvaltningen/SL där han arbetade som kommersiell förvaltare med förvaltningsansvar för ett bestånd med retail- kontor- och bostadsfastigheter. Jakob har tidigare även arbetat med tenant representation.

Victor Nilsson är  förvaltningsadministratör. Han kommer direkt från Erik Olsson Fastighetsförmedling där han arbetat som fastighetsmäklare.

Hanna Strand, Affärsområdeschef Förvaltning: 

"Vi ser att efterfrågan på våra tjänster ökar och för att möta marknaden har vi nu anställt ytterligare tre experter till vårt team. Med deras skilda bakgrunder har vi möjlighet att erbjuda våra kunder en fantastisk bredd inom både teknisk- och ekonomisk förvaltning. 

Vår höga expertisnivå och vårt engagemang för varje kund gör att vi kan vara lite snabbare än våra konkurrenter. Oavsett om våra kunder har ett långsiktigt eller kortsiktigt förvaltande når vi deras mål, lite snabbare."

Om Colliers International Group

Colliers International Group Inc. (NASDAQ and TSX: CIGI) är globala ledare inom kommersiella fastighetstjänster med mer än 16 000 anställda i 66 länder. Med en företagsam kultur tillhandahåller Colliers anställda ett komplett utbud av tjänster till hyresgäster, ägare och investerare världen över. Tjänsterna är strategisk sälj- och köprådgivning, uthyrning, globala verksamhetslösningar, fastighets- och tillgångsförvaltning, arbetsplatslösningar, hotellförsäljning- och rådgivning, rådgivning- och värderingstjänster, marknadsanpassad research och insiktsfulla konsulttjänster.

För de senaste nyheterna från Colliers, besök Colliers.com eller följ oss på Twitter: @Colliers och LinkedIn.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Den starka globala organisationen stöder Colliers International i Sverige, som är en privatägd fastighetsrådgivare med specialisering inom uthyrning, förvaltning, och försäljning av kommersiella fastigheter och lokaler. Med kontor i Stockholm och Göteborg samt ett starkt skandinaviskt samarbete ser vi till att våra kunder får professionell rådgivning inom alla delar av den kommersiella fastighetsmarknaden.  

För de senaste nyheterna från Colliers International Sverige, besök colliers.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.