Följ Colliers International

Colliers tar Mr Cake till Göteborg

Pressmeddelande   •   Feb 18, 2019 10:04 CET

Colliers International har agerat rådgivare vid uthyrningen av en lokal om 730 kvm till cafékonceptet Mr Cake. Lokalen är belägen på Stenpiren och Fastighetsägare är SEB Tryggliv. Roy Fares och Mattias Ljungberg, som  ligger bakom konceptet Mr Cake, har sedan 2017 ett välbesökt café på Rådmansgatan 12 i Stockholm.

Lokalen på Stenpiren som nu blir Mr Cakes andra enhet ligger precis intill vattnet och hållplatsen Stenpiren, där både buss, spårvagn och båt finns. Lokalen är en råyta som ska fyllas med sittplatser och bageri där alla godsaker bakas och tillreds på plats. I fastigheten ligger också Citysjukhuset, flertalet kontor och hotell Comfort Hotel. Längst upp i fastigheten ligger takbaren TaKeT med stans bästa utsikt över Göta Älv. 

Rozana Eriksson Yevno, Director Colliers Leasing: " Det är roligt att få etablera ett koncept som inte finns i Göteborg sedan tidigare. Att det sedan är Mr Cake, som är ett så genomarbetat och inspirerande cafékoncept göra det hela ännu roligare. Jennifer Eriksson har varit ansvarig för projektet för Colliers räkning. Hon sammanförde Mr Cake med Novi Real Estate, förvaltare av fastigheten på Stenpiren, vilket blev en klockren matchning. Vi önskar Mr Cake välkomna till västkusten, jag är övertygad om att Göteborg kommer att ta emot dom med öppna armar "

Om Colliers International Sverige

Colliers International är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda. Vårt svenska team består av 40 experter som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare, byggherrar och hyresgäster. Genom vår goda expertis och höga servicenivå skapar vi effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare.

Colliers experter erbjuder kvalificerad kunskap inom Capital Markets, Leasing, Corporate Solutions samt Real Estate Management Services. 

Med kontor i Stockholm och Göteborg samt ett starkt skandinaviskt samarbete ser vi till att våra kunder får professionell rådgivning inom alla delar av fastighetsmarknaden. Den starka globala organisationen stöder Colliers International i Sverige, som är en privatägd fastighetsrådgivare. 

För de senaste nyheterna från Colliers International Sverige, besök colliers.se eller följ oss på LinkedIn och Instagram.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Om Colliers International Group

Colliers International Group Inc. (NASDAQ: CIGI) (TSX: CIGI) är globala ledare inom kommersiella fastighetstjänster med mer än 12 000 anställda i 69 länder. Med en företagsam kultur tillhandahåller Colliers anställda ett komplett utbud av tjänster till hyresgäster, ägare och investerare världen över. Tjänsterna är strategisk sälj- och köprådgivning, uthyrning, globala verksamhetslösningar, fastighets- och tillgångsförvaltning, arbetsplatslösningar, hotellförsäljning- och rådgivning, rådgivning- och värderingstjänster, marknadsanpassad research och insiktsfulla konsulttjänster.

För de senaste nyheterna från Colliers, besök Colliers.com eller följ oss på LinkedIn och Facebook.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.