Följ Colliers International

Colliers uthyrning i Göteborg växer

Pressmeddelande   •   Apr 23, 2015 10:15 CEST

Colliers uthyrningsgrupp i Göteborg växer och har nu tre anställda som jobbar dedikerat med uthyrning och projektuppdrag för kontor, lager och kombilokaler. Under 2014 gjorde Colliers i Göteborg ca. 65 avslut och hyrde ut närmare 45 000 m² vilket var resultatet av ett händelserikt år. För att ytterligare bemöta kundernas efterfrågan har Colliers anställt Kim Grüneberger som uthyrare sedan årsskiftet. Kim har redan hunnit göra ett antal avslut under första kvartalet och uthyrningsgruppen ser positivt även på fortsättningen av 2015 och en glödhet uthyrningsmarknad med stor efterfrågan.

Några av Colliers senast avslutade affärer

Unionen flyttar till nya skräddarsydda lokaler hos Hufvudstaden. De hyr 1 400 m² kontor på Nordstadstorget 6 med inflyttning vid årsskiftet. Fastigheten som är på totalt 46 000 m² med både butiker och kontor, är förutom några mindre lokaler nu fullt uthyrd på kontorssidan.

Vårdcentralen Östra Göteborg har hyrt 1 100 m² på Ljusårsvägen 100 i Bergsjön av fastighetsägaren Järnmalmer AB. Inflyttning sker 1 maj 2015. Fastigheten som är på totalt 1 650 m² med både kontor och lager är fullt uthyrd och är nu till försäljning. Ett lager i markplan kan bli vakant eller hyras av fastighetsägaren på både längre och kortare tid.

Nils Åke Rydqvist, Affärschef för uthyrning på Colliers säger: -”Vi har det senaste året haft en ökad efterfrågan avseende antalet intressenter och större lokaler varför vi ser positivt och med spänning på året. Om inget avvikande inträffar kommer det snart bli aktuellt med ytterligare rekryteringar.”

OM COLLIERS INTERNATIONAL

Colliers International är globala ledare inom kommersiella fastighetstjänster med mer än 16 300 anställda på 502 kontor i 67 länder. Som ett dotterbolag till FirstService Corporation, har Colliers International ett komplett utbud av tjänster till hyresgäster, ägare och investerare världen över, som globala verksamhetslösningar, mäklarverksamhet, fastighets- och tillgångsförvaltning,  hotellförsäljning- och rådgivning, rådgivning- och värderingstjänster, realkreditfinansiering och insiktsfulla analyser.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Den starka globala organisationen stöder Colliers International i Sverige, som är en privatägd fastighetsrådgivare med specialisering inom uthyrning, förvaltning, och försäljning av kommersiella fastigheter och lokaler. Med kontor i Stockholm och Göteborg samt ett starkt skandinaviskt samarbete ser vi till att våra kunder får professionell rådgivning inom alla delar av den kommersiella fastighetsmarknaden.  

För de senaste nyheterna från Colliers International Sverige, besök colliers.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.