Följ Colliers International

Colliers utökar sitt uthyrningsteam

Pressmeddelande   •   Maj 01, 2017 22:48 CEST

Colliers International har en fortsatt stark tillväxt på både uthyrnings- och transaktionsavdelningen. Två av de senaste tillskotten på uthyrningsavdelningen är Dana Daoud och Christoffer Bladh Nord.

Dana är anställd som uthyrare i Stockholm och har dessförinnan arbetat för bland annat Concent och Brostaden. Christoffer är ansvarig inom området Industri och Logistik. Han kommer senast från CBRE, men har dessförinnan arbetat hos Colliers. Uthyrningsgruppen har nu nio anställda som dedikerat jobbar med uthyrning och projektuppdrag för kontor, industri & lager samt kombilokaler.

Dan Törnstren, VD:

"Vi är väldigt glada över våra senaste rekryteringar på uthyrningsavdelningen. Både Dana och Christoffer är väldigt drivna och kompetenta medarbetare.

Utvecklingen för uthyrning i både Göteborg och Stockholm är positiv, men vakansgraden på kontor i båda städerna är låg. Dana kommer att arbeta både med kontors- och lokaluthyrning, men även med vårt nya affärsområde Nyproduktion. I de flesta nyproducerade fastigheterna idag finns butikslokaler i botten. Vi kan här erbjuda våra kunder en helhetslösning, med både försäljning av bostäder och uthyrning av lokaler.

Colliers går även in i en fas med många nya uppdrag inom industri- & logistikmarknaden. Vi ser att investerarna blivit allt mer aktiva och vi har därför rekryterat Christoffer för att utveckla detta område ytterligare."

Om Colliers International Group

Colliers International Group Inc. (NASDAQ and TSX: CIGI) är globala ledare inom kommersiella fastighetstjänster med mer än 16 000 anställda i 66 länder. Med en företagsam kultur tillhandahåller Colliers anställda ett komplett utbud av tjänster till hyresgäster, ägare och investerare världen över. Tjänsterna är strategisk sälj- och köprådgivning, uthyrning, globala verksamhetslösningar, fastighets- och tillgångsförvaltning, arbetsplatslösningar, hotellförsäljning- och rådgivning, rådgivning- och värderingstjänster, marknadsanpassad research och insiktsfulla konsulttjänster.

För de senaste nyheterna från Colliers, besök Colliers.com eller följ oss på Twitter: @Colliers och LinkedIn.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Den starka globala organisationen stöder Colliers International i Sverige, som är en privatägd fastighetsrådgivare med specialisering inom uthyrning, förvaltning, och försäljning av kommersiella fastigheter och lokaler. Med kontor i Stockholm och Göteborg samt ett starkt skandinaviskt samarbete ser vi till att våra kunder får professionell rådgivning inom alla delar av den kommersiella fastighetsmarknaden.  

För de senaste nyheterna från Colliers International Sverige, besök colliers.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.