Följ Colliers International

Colliers växer och etablerar sig på en ny marknad

Pressmeddelande   •   Apr 02, 2017 22:09 CEST

Colliers breddar sitt utbud av tjänster till fastighetsägare och erbjuder nu förutom transaktioner, corporate solutions, uthyrning och förvaltning även försäljning av nyproduktion bostäder.

"Vad jag vet är vi det enda bolaget utav våra kollegor i branschen som kan erbjuda försäljning av nyproduktion just nu. Vi har redan byggbolagen som uppdragsgivare så vi tänkte, varför inte göra hela kedjan" säger Dan Törnsten VD Colliers International.

Dan Törnsten, VD: " Colliers har haft en väldigt stark och snabb utveckling på marknaden och är det snabbast växande globala bolaget inom vår bransch. Vi är väldigt angelägna om att ha en organisk tillväxt under kommande år och vi har redan anställt flera nya medarbetare i både Stockholm och Göteborg. På vår nya avdelning Nyproduktion har vi två anställt två nya medarbetare; Thomas Grip & Sanne Holgersson."

Thomas Grip är mäklare i grunden och kommer från Svensk Fastighetsförmedling. Dessförinnan arbetade han på Gripsholms Fastighetsförmedling.

Sanne Holgersson är även hon mäklare och kommer ifrån på HusmanHagberg.

Om Colliers International Sverige

Colliers International är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda. Vårt svenska team består av 40 experter som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare, byggherrar och hyresgäster. Genom vår goda expertis och höga servicenivå skapar vi effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare.

Colliers experter erbjuder kvalificerad kunskap inom Transaktionsrådgivning, Uthyrning, Corporate Solutions samt Förvaltning. Tack vare vår starka utveckling på marknaden har vi nu även nöjet att kunna erbjuda våra kunder försäljning av nyproduktion-bostäder.

Med kontor i Stockholm och Göteborg samt ett starkt skandinaviskt samarbete ser vi till att våra kunder får professionell rådgivning inom alla delar av fastighetsmarknaden. Den starka globala organisationen stöder Colliers International i Sverige, som är en privatägd fastighetsrådgivare.

För de senaste nyheterna från Colliers International Sverige, besök colliers.se eller följ oss på LinkedIn, Facebook och Instagram.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

Om Colliers International Group

Colliers International Group Inc. (NASDAQ and TSX: CIGI) är globala ledare inom kommersiella fastighetstjänster med mer än 16 000 anställda i 66 länder. Med en företagsam kultur tillhandahåller Colliers anställda ett komplett utbud av tjänster till hyresgäster, ägare och investerare världen över. Tjänsterna är strategisk sälj- och köprådgivning, uthyrning, globala verksamhetslösningar, fastighets- och tillgångsförvaltning, arbetsplatslösningar, hotellförsäljning- och rådgivning, rådgivning- och värderingstjänster, marknadsanpassad research och insiktsfulla konsulttjänster.

För de senaste nyheterna från Colliers, besök Colliers.com eller följ oss på Twitter: @Colliers och LinkedIn.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.