Följ Colliers International

Colliers växer tillsammans med sina medarbetare

Pressmeddelande   •   Aug 09, 2017 07:05 CEST

Som ett led i Colliers tillväxstrategi och för att ytterligare stärka den kvalificerade fastighetsrådgivningen, har Colliers Sverige genomfört organisatoriska förändringar.

Joachim Svedberg har tillträtt tjänsten som Regionschef och Transaktionschef för Göteborg. Han ingår nu dessutom i Colliers ledningsgrupp. Joachim har arbetat för Colliers transaktionsavdelningen i sex år är sedan tidigare även Partner i bolaget. Med sina 17 år i branschen har han en gedigen erfarenhet och ett brett kontaktnät på både lokal och internationell nivå.

Rozana Yevno har tillträtt tjänsten som Tf. Chef för affärsområdet Uthyrning. Dessutom är hon numera även Partner i Colliers Sverige. Rozana har en lång erfarenhet inom uthyrning och försäljning och har under hennes två år på Colliers uthyrningsavdelning varit en otrolig tillgång i teamet.

Dan Törnsten, VD: "Colliers har en stark tillväxt både i Sverige och internationellt och för att möta marknadens efterfrågan har vi ökat antalet medarbetare med 20%, bara i år. Vi är väldigt måna om att våra medarbetare ska växa tillsammans med oss och det var därför helt naturligt att tjänsterna som Regionschef/ Transaktionschef Göteborg och Tf. Uthyrningschef skulle gå till Joachim och Rozana. De har under deras tid hos oss verkligen visat  sin skicklighet och kompetens inom deras respektive områden och de kommer att fortsätta vara en fantastisk tillgång för bolaget."

Colliers har under året gjort en storsatsning på transaktion och dessutom breddat sitt utbud av tjänster genom att nu även erbjuda rådgivning och försäljning av nyproduktion bostäder. 

Dan Törnsten, VD: "Vi kompletterar vår transaktionsavdelning på både bredden och djupet vilket gjort att nya positioner tillsats i bolaget. Tidigare i våras tillsatte vi tjänsten som Transaktionsansvarig för Stockholm. Just nu är vi även igång med en rekryteringsprocess för tjänsten som Affärsområdeschef för transaktion. Personen kommer att ha ansvar för hela affärsområdet både strategiskt och operativt samt ha ansvar för bolagets största kunder. Vi ser fram emot att hitta rätt person som kan leda vårt transaktionsteam och bli en del av Colliersfamiljen." 

Om Colliers International Sverige

Colliers International är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda. Vårt svenska team består av 40 experter som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare, byggherrar och hyresgäster. Genom vår goda expertis och höga servicenivå skapar vi effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare.

Colliers experter erbjuder kvalificerad kunskap inom Transaktionsrådgivning, Uthyrning, Corporate Solutions samt Förvaltning. Tack vare vår starka utveckling på marknaden har vi nu även nöjet att kunna erbjuda våra kunder försäljning av nyproduktion-bostäder.

Med kontor i Stockholm och Göteborg samt ett starkt skandinaviskt samarbete ser vi till att våra kunder får professionell rådgivning inom alla delar av fastighetsmarknaden. Den starka globala organisationen stöder Colliers International i Sverige, som är en privatägd fastighetsrådgivare. 

För de senaste nyheterna från Colliers International Sverige, besök colliers.se eller följ oss på LinkedIn, Facebook och Instagram.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Om Colliers International Group

Colliers International Group Inc. (NASDAQ and TSX: CIGI) är globala ledare inom kommersiella fastighetstjänster med mer än 16 000 anställda i 66 länder. Med en företagsam kultur tillhandahåller Colliers anställda ett komplett utbud av tjänster till hyresgäster, ägare och investerare världen över. Tjänsterna är strategisk sälj- och köprådgivning, uthyrning, globala verksamhetslösningar, fastighets- och tillgångsförvaltning, arbetsplatslösningar, hotellförsäljning- och rådgivning, rådgivning- och värderingstjänster, marknadsanpassad research och insiktsfulla konsulttjänster.

För de senaste nyheterna från Colliers, besök Colliers.com eller följ oss på Twitter: @Colliers och LinkedIn.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.