Följ Colliers International

Lime kommer till Göteborg

Pressmeddelande   •   Apr 02, 2019 08:35 CEST

Colliers International har varit rådgivare vid uthyrningen av en lagerlokal om 580 kvm på Flöjelbergsgatan i Mölndal. Det är företaget Lime som skrivit på ett treårigt avtal och de flyttade in i lokalerna den 1 mars. Lime erbjuder tjänsten dockningsfria cyklar och eldrivna scootrar och tycker att alla samhällen förtjänar tillgång till smart och prisvärd mobilitet. Genom rättvis fördelning av delade skotrar, cyklar och transitfordon strävar de efter att minska beroendet av personbilar för kortdistanstransporter och lämna framtida generationer med en renare och hälsosammare planet. Lime finns sedan tidigare i både Stockholm och Malmö. Fastighetsägare är Klövern.

Ansvarig Projektledare har varit Jennifer Eriksson.

Om Colliers International Sverige

Colliers International är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda. Vårt svenska team består av 40 experter som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare, byggherrar och hyresgäster. Genom vår goda expertis och höga servicenivå skapar vi effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare.

Colliers experter erbjuder kvalificerad kunskap inom Capital Markets, Leasing, Corporate Solutions samt Real Estate Management Services. 

Med kontor i Stockholm och Göteborg samt ett starkt skandinaviskt samarbete ser vi till att våra kunder får professionell rådgivning inom alla delar av fastighetsmarknaden. Den starka globala organisationen stöder Colliers International i Sverige, som är en privatägd fastighetsrådgivare. 

För de senaste nyheterna från Colliers International Sverige, besök colliers.se eller följ oss på LinkedIn och Instagram.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Om Colliers International Group

Colliers International Group Inc. (NASDAQ: CIGI) (TSX: CIGI) är globala ledare inom kommersiella fastighetstjänster med mer än 15 400 anställda i 68 länder. Med en företagsam kultur tillhandahåller Colliers anställda ett komplett utbud av tjänster till hyresgäster, ägare och investerare världen över. Tjänsterna är strategisk sälj- och köprådgivning, uthyrning, globala verksamhetslösningar, fastighets- och tillgångsförvaltning, arbetsplatslösningar, hotellförsäljning- och rådgivning, rådgivning- och värderingstjänster, marknadsanpassad research och insiktsfulla konsulttjänster.

För de senaste nyheterna från Colliers, besök Colliers.com eller följ oss på LinkedIn och Facebook.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.