Följ Colliers International

Mikael Igelström till Colliers International

Pressmeddelande   •   Apr 14, 2014 10:50 CEST

Colliers International förstärker affärsområdet Transaktion med Mikael Igelström som Senior Director. Mikael har lång erfarenhet från fastighetsbranschen, både inom finansiering och transaktioner. Tidigare arbetade Mikael som Direktör på Skandreting med inriktning på marknad och transaktioner och nu senast som VD för den svenska delen av Cornerstone. Mikael tillför gedigen erfarenhet av fastigheter och ett väl etablerat kontaktnät.

Mikael kommer att vara placerad på Colliers kontor i Stockholm och ingå i affärsområdet Transaktion under ledning av Robert Treutiger. Mikael arbetar med alla typer av fastigheter i hela landet, men kommer att ha ett särskilt ansvar för handels- och samhällsfastigheter.

Dan Törnsten, VD på Colliers International säger: ”Med Mikael Igelström som Senior Director har vi ytterligare stärkt vårt team, för att kunna ta ytterligare positioner på marknaden. Med lång och bred erfarenhet i fastighetsbranschen och inom transaktioner och finansieringar av transaktioner, utgör Mikael en stor resurs för Colliers. I och med den här rekryteringen och det team inom transaktion som finns på Colliers i Stockholm respektive Göteborg står vi väl rustade för våra kunders behov. Utvecklingen hos Colliers är stark inom de flesta av våra affärsområden och vi positionerar oss väl på marknaden”.


För mer information kontakta:
Colliers International
Dan Törnsten, VD I CEO I Partner
Telefon: 08 -402 36 74
dan.tornsten@colliers.com

Colliers International
Mikael Igelström, Senior Director
Telefon: 08-402 36 60
mikael.igelstrom@colliers.com




OM COLLIERS INTERNATIONAL

Colliers International är ett av världens ledande företag inom fastighetsrådgivning med uthyrning, försäljning och förvaltning av kommersiella fastigheter. Colliers International är ett helägt dotterbolag till FirstService Corporation.

Colliers Sverige erbjuder gedigen lokal expertkunskap, i nära samarbete och utbyte med andra europeiska kontor och ett stort engagemang. Colliers Sverige har 35 anställda med kontor i Stockholm samt Göteborg och ägs av Colliers i Danmark. Läs mer på www.colliers.se


Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.