Följ Colliers International

Skanska och Colliers ingår exklusivt uthyrningsuppdrag

Pressmeddelande   •   Maj 12, 2014 15:00 CEST

Colliers har fått ett exklusivt uthyrningsuppdrag för det första projektet i Skanskas nya lagerkoncept – Kubiklager. Totalt bygger Skanska ca 13 000 m² på spekulation i Orrekulla. I Kubiklagret erbjuder Skanska ytor från 2 000 m² som anpassas precis efter hyresgästens önskemål. Fastigheten ligger i Hisings Kärra i Göteborg i ett väldigt intressant läge med skyltmöjlighet mot E6.

Fredrik Jagersjö, Projektledare Colliers – Vi är mycket glada över att få möjligheten att samarbeta med Skanska. Tillgången på moderna lager- och logistiklokaler är väldigt låg i Göteborgsregionen samtidigt som behovet är väldigt stort varför vi ser detta projekt som mycket positivt för marknaden. Det har byggts ett fåtal moderna liknande lokaler på spekulation och som har blivit uthyrda innan de ens blivit färdiga vilket visar att behovet finns.

Henrik Ahnström, Marknadsområdeschef Skanska – Vi ser mycket positivt på att samarbeta med Colliers när vi nu utvecklar vårt första Kubiklager. Colliers står för en gedigen erfarenhet och kompetens när det handlar om uthyrning av logistikfastigheter. Tillsammans skapar vi en organisation för att tillgodose marknaden med effektiva lösningar på marknadens villkor.   


OM COLLIERS INTERNATIONAL

Colliers International är globala ledare inom kommersiella fastighetstjänster med mer än 13,500 anställda på 482 kontor i 62 länder. Som ett dotterbolag till FirstService Corporation, har Colliers International ett komplett utbud av tjänster till hyresgäster, ägare och investerare världen över, som globala verksamhetslösningar, mäklarverksamhet, fastighets- och tillgångsförvaltning,  hotellförsäljning- och rådgivning, rådgivning- och värderingstjänster, realkreditfinansiering och insiktsfulla analyser. Den senaste årligen återkommande undersökningen av the Lipsey Company rankade Colliers International som den andra mest erkända kommersiella fastighetsrådgivaren i världen.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Den starka globala organisationen stöder Colliers International i Sverige, som är en privatägd fastighetsrådgivare med specialisering inom uthyrning, förvaltning, och försäljning av kommersiella fastigheter och lokaler. Med kontor i Stockholm och Göteborg samt ett starkt skandinaviskt samarbete ser vi till att våra kunder får professionell rådgivning inom alla delar av den kommersiella fastighetsmarknaden.  

För de senaste nyheterna från Colliers International Sverige, besök colliers.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.