Följ Colliers International

Uthyrningsveteran till Colliers International

Pressmeddelande   •   Jan 12, 2012 15:33 CET

Colliers International förstärker sin uthyrningsgrupp i Göteborg med Nils Åke Rydqvist. Nils Åke har många års erfarenhet från uthyrning av kommersiella fastigheter och har de senaste åren arbetat på LoFast i Göteborg. Den 12/1 börjar Nils Åke som uthyrare på Colliers och har tillsammans med regionchef Gunnel Lundegren ansvar för uthyrning och projekt inom kontorsområdet i Göteborgsområdet.

 ”Det känns väldigt roligt att få med Nils Åke i vårt uthyrningsteam och att kunna använda oss av hans erfarenhet och kompetens i Colliers fortsatta utveckling. Vi känner oss bra rustade för 2012 efter förra årets arbete med utveckling av våra affärsområdesteam med b la. rätt och kompetent personal”; säger Gunnel Lundegren, Regionchef Colliers Göteborg.

 

 

Colliers är ett av världens största företag inom fastighetsrådgivning med 512 kontor i 61 länder. I Sverige finns vi i Stockholm, Göteborg och Malmö. 

Vi ökar lönsamheten för investerare, fastighetsägare och hyresgäster inom kommersiella fastigheter. Våra marknader är Kontor, Industri & Logistik, Handel samt Bostäder.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.