Gå direkt till innehåll
Daniel Gorosch, vd på Colliers, deltar som expertkommentator på Fastighetsdagen 2021.
Daniel Gorosch, vd på Colliers, deltar som expertkommentator på Fastighetsdagen 2021.

Fastighetsdagen 2021

Tid 9 September 2021 08:30 – 16:30

Plats Grand Hotel, Stockholm

Den 9 september arrangerar Fastighetsvärlden Fastighetsdagen 2021 på Grand Hotel i Stockholm. Det bjuds på ett fullspäckat program med många intressanta talare och Daniel Gorosch, vd på Colliers, är expertkommentator under hela dagen.

För mer information och anmälan, läs här.

Ämnen

Taggar

Regioner

Presskontakt

Eva Silfwerflycht

Eva Silfwerflycht

Presskontakt Digital & PR Marketing 073 807 06 78

Accelerating success.

Colliers är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda. Vårt svenska team består av ett 40-tal experter som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare, byggherrar och hyresgäster. Genom vår goda expertis och höga servicenivå skapar vi effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare.
Colliers experter erbjuder kvalificerad kunskap inom Capital Markets, Leasing, Occupier Services, Project Management, Research samt Valuation.
Med kontor i både Stockholm och Göteborg samt ett starkt nordiskt samarbete ser vi till att våra kunder får professionell rådgivning för hela fastighetsmarknaden. Tack vare våra 18 000 kollegor på Colliers världen över har vi dessutom ett stort kontaktnät och en unik inblick i marknaden, även på global nivå.

Colliers
Linnégatan 2
114 47 Stockholm
Sverige