Gå direkt till innehåll
Karin Witalis, Head of Research och Christina Kämpe, Director Capital Markets och Regionchef Göteborg.
Karin Witalis, Head of Research och Christina Kämpe, Director Capital Markets och Regionchef Göteborg.

Fastighetskvinnan 2021

Tid 2 September 2021 09:00 – 16:00

Plats Grand Hotel, Stockholm

Den 2 september arrangerar Fastighetssverige Fastighetskvinnan 2021. Karin Witalis, Head of Research på Colliers, deltar som talare på temat: Analys - Fastighetsmarknaden idag och Christina Kämpe, Director Capital Markets och Regionchef Göteborg deltar under dagen i en expertpanel.

För mer information och anmälan, läs här.

Ämnen

Taggar

Regioner

Presskontakt

Eva Silfwerflycht

Eva Silfwerflycht

Presskontakt Digital & PR Marketing 073 807 06 78

Relaterat material

Relaterade nyheter

Accelerating success.

Colliers är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda. Vårt svenska team består av ett 40-tal experter som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare, byggherrar och hyresgäster. Genom vår goda expertis och höga servicenivå skapar vi effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare.
Colliers experter erbjuder kvalificerad kunskap inom Capital Markets, Leasing, Occupier Services, Project Management, Research samt Valuation.
Med kontor i både Stockholm och Göteborg samt ett starkt nordiskt samarbete ser vi till att våra kunder får professionell rådgivning för hela fastighetsmarknaden. Tack vare våra 18 000 kollegor på Colliers världen över har vi dessutom ett stort kontaktnät och en unik inblick i marknaden, även på global nivå.

Colliers
Linnégatan 2
114 47 Stockholm
Sverige