Gå direkt till innehåll
Lokalmarknadsdagen

Lokalmarknadsdagen

Tid 8 Oktober 2020 08:10 – 16:00

Plats Park Avenue Hotel, Göteborg

Den 8 oktober är det dags för Lokalmarknadsdagen i Göteborg där Colliers är partner och finns på plats med monter. Medverkande från Colliers är: Pia Carolusson, Jennifer Eriksson, Tove Gunnarsson samt Anders Thor Boutelje som också deltar i ett panelsamtal på temat: Hur kommer vi jobba post Corona? 

Ämnen

Taggar

Regioner

Presskontakt

Pia Carolusson

Pia Carolusson

Director Leasing Göteborg Leasing 073 807 31 36
Eva Silfwerflycht

Eva Silfwerflycht

Presskontakt Digital & PR Marketing 073 807 06 78
Anders Thor Boutelje

Anders Thor Boutelje

Director Tenant Representation & Enterprise Clients 073 807 31 31

Relaterat material

Accelerating success.

Colliers är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda. Vårt svenska team består av ett 40-tal experter som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare, byggherrar och hyresgäster. Genom vår goda expertis och höga servicenivå skapar vi effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare.
Colliers experter erbjuder kvalificerad kunskap inom Capital Markets, Leasing, Occupier Services, Project Management, Research samt Valuation.
Med kontor i både Stockholm och Göteborg samt ett starkt nordiskt samarbete ser vi till att våra kunder får professionell rådgivning för hela fastighetsmarknaden. Tack vare våra 18 000 kollegor på Colliers världen över har vi dessutom ett stort kontaktnät och en unik inblick i marknaden, även på global nivå.

Colliers
Linnégatan 2
114 47 Stockholm
Sverige