Gå direkt till innehåll
Jonas Bodwall, Pia Carolusson och Christina Kämpe finns på plats på Nylokal.
Jonas Bodwall, Pia Carolusson och Christina Kämpe finns på plats på Nylokal.

Nylokal i Göteborg

Tid 22 Oktober 2021 11:30 – 14:30

Plats Hotel Post

Nylokal arrangeras av Lokalguiden och är en plats för lokalsökande företag. Colliers finns på plats med monter för att hjälpa lokalsökande företag att hitta den perfekta lokalen för deras verksamhet.

Läs mer om mässan här.

Ämnen

Kategorier

Regioner

Presskontakt

Lovisa Edström

Lovisa Edström

Presskontakt Head of Marketing & Communications Marketing 070 323 27 96

Accelerating success.

Colliers är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda. Vårt svenska team består av ett 40-tal experter som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare, byggherrar och hyresgäster. Genom vår goda expertis och höga servicenivå skapar vi effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare.
Colliers experter erbjuder kvalificerad kunskap inom Capital Markets, Leasing, Workplace Advisory & Project Management, Tenant Representation & Enterprise Clients, Research samt Valuation.
Med kontor i både Stockholm och Göteborg samt ett starkt nordiskt samarbete ser vi till att våra kunder får professionell rådgivning för hela fastighetsmarknaden. Tack vare våra 17 000 kollegor på Colliers världen över har vi dessutom ett stort kontaktnät och en unik inblick i marknaden, även på global nivå.

Colliers
Kungsgatan 9
111 43 Stockholm
Sverige