Gå direkt till innehåll
Karin Witalis, Head of Research på Colliers deltar som talare på seminariet Stockholmsmarknaden 2022.
Karin Witalis, Head of Research på Colliers deltar som talare på seminariet Stockholmsmarknaden 2022.

Stockholmsmarknaden 2022

Tid 18 Maj 2022 08:30 – 16:10

Plats Spegelsalen Grand Hotel, Stockholm

Den 18 maj arrangerar Fastighetsvärlden seminariet Stockholmsmarknaden 2022. Vi befinner oss i ett känsligt läge. Den starka tillväxt som tidigare utmärkt huvudstaden har fått sig en törn av minskad inflyttning och pandemi. Finns det en mer robust lång trend som gör att tillväxten i regionen nu snabbt kommer tillbaka? Många stora infrastrukturprojekt är i full gång och till det finns många betydande stadsutvecklingsprojekt med kontor och bostäder.

Karin Witalis, Head of Research på Colliers, deltar som talare och pratar bl.a om hur hyresnivåer, vakanser och avkastningskrav har utvecklats på olika delmarknader i Stockholmsområdet. 

Du hittar mer information om programmet för dagen samt anmälan här.

Ämnen

Kategorier

Regioner

Presskontakt

Eva Silfwerflycht

Eva Silfwerflycht

Presskontakt Digital & PR Marketing 073 807 06 78

Accelerating success.

Colliers är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda. Vårt svenska team består av ett 40-tal experter som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare, byggherrar och hyresgäster. Genom vår goda expertis och höga servicenivå skapar vi effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare.
Colliers experter erbjuder kvalificerad kunskap inom Capital Markets, Leasing, Workplace Advisory & Project Management, Tenant Representation & Enterprise Clients, Research samt Valuation.
Med kontor i både Stockholm och Göteborg samt ett starkt nordiskt samarbete ser vi till att våra kunder får professionell rådgivning för hela fastighetsmarknaden. Tack vare våra 17 000 kollegor på Colliers världen över har vi dessutom ett stort kontaktnät och en unik inblick i marknaden, även på global nivå.

Colliers
Linnégatan 2
114 47 Stockholm
Sverige