Gå direkt till innehåll
Anders Thor Boutelje, Head of Corporate Solutions på Colliers, deltar i panelsamtalet: Hur kommer vi jobba post Corona?
Anders Thor Boutelje, Head of Corporate Solutions på Colliers, deltar i panelsamtalet: Hur kommer vi jobba post Corona?

Stora kontorsdagen

Tid 24 Mars 2021 09:00 – 16:00

Plats Digitalt seminarium

Stora Kontorsdagen är den självklara mötesplatsen för alla som i tjänsten kommer i kontakt med marknaden för kontorsfastigheter. Mässan genomförs denna gången digitalt med möjlighet att boka möten med andra deltagare, besöka digitala utställarmontrar, delta i publikfrågor etc,

Kl 11.00 deltar Anders Thor Boutelje i ett panelsamtal på temat "Hur kommer vi jobba  post Corona?"

Ämnen

Kategorier

Regioner

Presskontakt

Anders Thor Boutelje

Anders Thor Boutelje

Director Tenant Representation & Enterprise Clients 073 807 31 31

Accelerating success.

Colliers är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda. Vårt svenska team består av ett 40-tal experter som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare, byggherrar och hyresgäster. Genom vår goda expertis och höga servicenivå skapar vi effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare.
Colliers experter erbjuder kvalificerad kunskap inom Capital Markets, Leasing, Workplace Advisory & Project Management, Tenant Representation & Enterprise Clients, Research samt Valuation.
Med kontor i både Stockholm och Göteborg samt ett starkt nordiskt samarbete ser vi till att våra kunder får professionell rådgivning för hela fastighetsmarknaden. Tack vare våra 17 000 kollegor på Colliers världen över har vi dessutom ett stort kontaktnät och en unik inblick i marknaden, även på global nivå.

Colliers
Linnégatan 2
114 47 Stockholm
Sverige