Gå direkt till innehåll
Stora kontorsdagen Göteborg

Stora kontorsdagen Göteborg

Tid 10 Mars 2022 08:15 – 16:00

Plats Elite Park Avenue, Göteborg

Den 10 mars arrangerar Fastighetsverige Stora kontorsdagen Göteborg och framtidens arbetsplats och arbetssätt kommer att diskuteras och analyseras. 

Daniel Gorosch, Vd på Colliers, deltar i dagens avslutande panel som skall diskutera hur post covid-framtiden ser ut och vad den innebär för vårt sätt att leva, vårt sätt att arbeta och vårt sätt att använda, värdesätta och handla med kontorsfastigheter?

Mer information om programmet för dagen samt anmälan hittar du här.

Ämnen

Kategorier

Regioner

Presskontakt

Lovisa Edström

Lovisa Edström

Presskontakt Head of Marketing & Communications Marketing 070 323 27 96

Accelerating success.

Colliers är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda. Vårt svenska team består av ett 40-tal experter som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare, byggherrar och hyresgäster. Genom vår goda expertis och höga servicenivå skapar vi effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare.
Colliers experter erbjuder kvalificerad kunskap inom Capital Markets, Leasing, Workplace Advisory & Project Management, Tenant Representation & Enterprise Clients, Research samt Valuation.
Med kontor i både Stockholm och Göteborg samt ett starkt nordiskt samarbete ser vi till att våra kunder får professionell rådgivning för hela fastighetsmarknaden. Tack vare våra 17 000 kollegor på Colliers världen över har vi dessutom ett stort kontaktnät och en unik inblick i marknaden, även på global nivå.

Colliers
Kungsgatan 9
111 43 Stockholm
Sverige