Gå direkt till innehåll
Anders Johansson, Associate Director Industrial & Logistics, deltar på Stora Logistikdagen 2021.
Anders Johansson, Associate Director Industrial & Logistics, deltar på Stora Logistikdagen 2021.

Stora logistikdagen 2021

Tid 9 September 2021 09:00 – 16:00

Plats Scandic Continental Vasagatan, Stockholm

Den 9 september arrangerar Fastighetssverige Stora Logistikdagen 2021. Ökad e-handel leder till ökat intresse för logistikfastigheter som är det segment på marknaden som har utvecklats bäst de senaste åren. Hur ser trenderna ut och vad händer framöver? Anders Johansson, Associate Director Industrial & Logistics på Colliers deltar och presenterar en djupanalys om marknanden för lager-, logistik- och industrifastigheter.

För mer information och anmälan, läs här.

Ämnen

Kategorier

Regioner

Presskontakt

Lovisa Edström

Lovisa Edström

Presskontakt Head of Marketing & Communications Marketing 070 323 27 96

Accelerating success.

Colliers är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda. Vårt svenska team består av ett 40-tal experter som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare, byggherrar och hyresgäster. Genom vår goda expertis och höga servicenivå skapar vi effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare.
Colliers experter erbjuder kvalificerad kunskap inom Capital Markets, Leasing, Workplace Advisory & Project Management, Tenant Representation & Enterprise Clients, Research samt Valuation.
Med kontor i både Stockholm och Göteborg samt ett starkt nordiskt samarbete ser vi till att våra kunder får professionell rådgivning för hela fastighetsmarknaden. Tack vare våra 17 000 kollegor på Colliers världen över har vi dessutom ett stort kontaktnät och en unik inblick i marknaden, även på global nivå.

Colliers
Kungsgatan 9
111 43 Stockholm
Sverige