Följ Colliers International

Caj Virta blir Affärsområdeschef hos Colliers

Pressmeddelande   •   Jan 15, 2020 06:15 CET

Caj Virta, Head of Valuation på Colliers

Colliers International har rekryterat Caj Virta som Head of Valuation för nystartade affärsområdet Valuation. Caj har mer än 20 års erfarenhet från fastighetsbranschen och kommer senast från JLL. Innan dess var han ansvarig för värdering i Norden hos EY Real Estate. Caj är utbildad Civilingenjör från KTH och ​MRICS-auktoriserad värderare.

Dan Törnsten, CEO Colliers Sverige: "Vi har en stark tillväxt i Sverige och med vår globala ägare i ryggen satsar vi på att expandera. Ett led i expansionen är etableringen av Affärsområdet Valuation. Med Caj Virtas gedigna erfarenhet och kunskap kompletterar vi nu vårt tjänsteutbud med Valuation för att ta fler marknadsandelar på den svenska marknaden." 

Om Colliers International Sverige

Colliers International är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda. Vårt svenska team består av ca 35 experter som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare, byggherrar och hyresgäster. Genom vår goda expertis och höga servicenivå skapar vi effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare.

Colliers experter erbjuder kvalificerad kunskap inom Capital Markets, Leasing, Corporate Solutions, Valuation samt Retail.

Med kontor i Stockholm och Göteborg samt ett starkt skandinaviskt samarbete ser vi till att våra kunder får professionell rådgivning inom alla delar av fastighetsmarknaden. Colliers International i Sverige ägs utav Colliers International Group Inc. 

För de senaste nyheterna från Colliers International Sverige, besök colliers.se eller följ oss på LinkedIn och Instagram.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Om Colliers International Group

Colliers International Group Inc. (NASDAQ: CIGI) (TSX: CIGI) är globala ledare inom kommersiella fastighetstjänster med mer än 15 400 anställda i 68 länder. Med en företagsam kultur tillhandahåller Colliers anställda ett komplett utbud av tjänster till hyresgäster, ägare och investerare världen över. Tjänsterna är strategisk sälj- och köprådgivning, uthyrning, globala verksamhetslösningar, fastighets- och tillgångsförvaltning, arbetsplatslösningar, hotellförsäljning- och rådgivning, rådgivning- och värderingstjänster, marknadsanpassad research och insiktsfulla konsulttjänster.

För de senaste nyheterna från Colliers, besök Colliers.com eller följ oss på LinkedIn och Facebook.