Följ Colliers

Colliers blir fler inom Transaktion

Pressmeddelande   •   Aug 31, 2016 14:30 CEST

Colliers International har anställt Bengt-Åke Harrysson till Transaktionsteamet. Tjänsten är tillsatt i Göteborg där Colliers nu har fem anställda inom Transaktion. De arbetar i ett nära samarbete med ytterligare fem kollegor inom Transaktion i Stockholm. Bengt-Åke kommer närmst från Newsec där han var Senior Consultant inom Transaktion. Med många års erfarenhet av fastighetsmäkleri och flera år som projektledare inom Transaktion bidrar Bengt-Åke med mycket erfarenhet och ett starkt kontaktnät inom branschen.

Robert Treutiger, affärschef Transaktion: -”Vår transaktionsverksamhet går bra just nu och vi upplever att kunderna i ökande grad efterfrågar den expertis och entreprenörskap som Colliers representerar. Vi har ett flertal stora transaktionsprocesser igång och Bengt-Åke, som främst kommer att fokusera på säljuppdrag i Västra Sverige, är ett välkommet tillskott till teamet i Göteborg.”

Om Colliers International Group

Colliers International Group Inc. (Nasdaq:CIGI) (TSX:CIG) är globala ledare inom kommersiella fastighetstjänster med mer än 16 000 anställda i 66 länder. Med en företagsam kultur tillhandahåller Colliers anställda ett komplett utbud av tjänster till hyresgäster, ägare och investerare världen över. Tjänsterna är strategisk sälj- och köprådgivning, uthyrning, globala verksamhetslösningar, fastighets- och tillgångsförvaltning, arbetsplatslösningar, hotellförsäljning- och rådgivning, rådgivning- och värderingstjänster, marknadsanpassad research och insiktsfulla konsulttjänster.

För de senaste nyheterna från Colliers, besök Colliers.com eller följ oss på Twitter: @Colliers och LinkedIn.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Den starka globala organisationen stöder Colliers International i Sverige, som är en privatägd fastighetsrådgivare med specialisering inom uthyrning, förvaltning, och försäljning av kommersiella fastigheter och lokaler. Med kontor i Stockholm och Göteborg samt ett starkt skandinaviskt samarbete ser vi till att våra kunder får professionell rådgivning inom alla delar av den kommersiella fastighetsmarknaden.  

För de senaste nyheterna från Colliers International Sverige, besök colliers.se